Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S, 505l, Clasa A++ – pareri si review

0
676

Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S, este un aparat complex, care se poate compara cu cele mai moderne aparate frigorifice. Este foarte incapator si detine un sistem performant de racire, iar accesoriile disponibile va ajuta sa gestionati foarte bine alimentele intr-un interior atat de generos. Bosch este un producator german care demonstreaza ca, intra-adevar, produsle germane sunt printre cele mai rezistente.

Clasa energetica a combinii frigorifice Bosch KGV58L31S, 505l, Clasa A++

Combina are o clasa foarte buna si anume A++, aceasta clasa are cel mai scazut consum de energie. Are un consum energetic anual de 292kWh/an.

Caracateristici generale

Impresionanta ca desgin, cu linii simple, de culoare argintie, aceasta va da o nota de eleganta bucatariei dumneavoastra. Volumul total al combinii este de 505l, suficient pentru o familie numeroasa. Este alcatuita din doua comartimente: in partea de sus se afla frigiderul, iar in partea de jos congelatorul .Deschiderea usilor este pe partea dreapta, dar ele sunt reversibile, iar manerul vertical integrat. Are o inaltime de 191cm, latime 70cm, adancime 77cm si o greutate de 94kg. Cand functioneaza combina atinge un nivel de zgomot de 40dB. In interiorul usii, sus pe banda este un sistem electronic de unde puteti regla temperatura atat pentru frigider cat si pentru congelator.

Frigiderul are un volum de 372l si un numar de 5 rafturi din sticla securizata, acestea sunt ajustabile, astfel va puteti organiza interiorul dupa cum doriti, mai are un sport pentru sticle si un compartiment pentru fructe si legume. Suportul pentru sticle va tine sticlele in siguranta. Usa are 4 suporturi potrivite pentru sticle si borcane. Sistemul de dezghetare este automat.

Congelatorul are o capacitate de 126l. Are un numar de 2 compartimente, din care unul este de tip BigBox, ofera mai mult spatiu pentru produsele congelate de dimensiuni mari. Cu Vario Zone puteti indeparta rafturi, astfel veti avea mai mult spatiu. In plus, congelatorul beneficiaza si de un calendar pentru produsele congelate. Intr-un interval de 24h puteti congela aproximativ 14kg.

Functii tehnice

La nivelul tehnic combina are un compresor, iar termostatul este reglabil.

Sistemul LowFrost inseamna mai putina gheata in congelator si un consum redus de energie. Combina are un ventilator incorporat, astfel incat tempearatura sa fie distribuita constant, iar apa obtinuta din condens sa fie eliminata.

Functia de super-congelare isi face treaba forte bine, aceasta protejeaza alimentele deja congelate, prevenind decongelarea, atunci cand adaugati noi alimente in congelator, cele noi sunt congelate mai repede.

Combina are o autonomie de 26h, un timp suficient de mare in caz ca problemele tehnice dureaza, nu trebuie sa va faceti griji asupra starii alimentelor, acestea vor fi bine pastrate.

Accesorile incluse sunt cele obisnuite, adica: suport pentru sticle, suport pentru oua si tava pentru gheata.

Avand un volum atat de mare, aceasta combina este alegerea perfecta pentru familele numeroase sau celor care le place sa faca multe cumparaturi la sfarsit de saptamana si vor ca acestea sa le ajunga tot atata timp, dar si pentru cei care isi doresc sa aibe in locuinta lor un aparat electrocasnic de top, silentios si foarte economic. Este un frigider care sta foarte bine la capitolele eficienta, compartimentare si volum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here