Combina frigorifica Bosch KGV39VL31S

0
1113
Combina frigorifica Bosch KGV39VL31S

Sa pastrezi alimentele proaspete cat mai multe zile, este o necesitate, iar pentru asta trebuie sa ai un frigider bun. Iti propunem sa le incerci pe cele din gama Bosch, unul dintre producatorii cei mai apreciati de pe piata electrocasnicelor. O combina frigorifica foarte buna este Bosch KGV39VL31S.

Clasa energetica a combinii frigorifice Bosch KGV39VL31S

Clasa energetica din care face parte este A++, una dintre cele mai bune, consumul acestuia ajunge undeva la 238kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Bosch KGV39VL31S

Designul este unul foarte elegant, tocmai prin simplitatea pe care o ofera, plus culoarea inoxului care il acopera pe toata ssuprafata sa. Este o combina inalta are 201cm, latime 60cm, adancime 65cm. Manerele usilor sunt incorporate si verticale si ofera acces rapid in interiorul combinei. Usile se deschid sprea dreapta, dar fiinca sunt reversibile, puteti sa le montati ca sa se deschida spre stanga. Interiorul frigiderului este cu iluminare LED, aceasta face mai multa lumina decat un bec si consuma si mai putin curent si in acelasi timp produc mai putina caldura. Frigiderul ocupa partea de sus, iar congelatorul partea de jos. Volumul total este de 344l. Are o autonomie foarte buna de 23h in caz ca se oopreste curentul.

Frigiderul are o capacitate de 250l si are 5 rafturi din sticla si un suport metalic pentru sticle, 2 dintre rafturi sunt reglabile pe inaltime, astfel interiorul poate fi personalizat in functie de nevoile de moment. Exista de asemenea si un sertar pentru legume si fructe. Sertarul este de tip Crisper Box si este prevazut cu regulator de umiditate, astfel incat fructele si legumele sa se pastreze proaspete cat mai mult timp. Usa frigiderului are 4 suporturi si permite depozitarea recipientelor de diferite marimi.

Congelatorul are o capacitate de 94l si are 3 compartimente. Compartimentul din mijloc este mai mare decat celelalte doua. Este de tip BigBox si poti sa congelezi produse foarte mari. Se pot congela aproximativ 7kg/24h.

Functii tehnice

Tehnologia LowFrost impiedica depunerile de gheata, stratul de gheata este apropare nesemnificativ, iar asta se datoreaza unei bune recirculari a aerului la interior. Nu se depune gheata pe peretii frigiderului si ai cogelatorului. In plus ambele zone au sisteme de dezghetare automata asa ca efortul de ingrijire al aparatului este minim.

Cu super congelare alimenetele abia cumparate sunr racite mai repede. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2C.

Cu sistemul VarioZone aveti flexibilitate sporita in frigider datorita posibilitati de indepartare a rafturilor de sticla si a sertarelor.

Este o combina foarte silentioasa, nivelul de zgomot fiind unul foarte redus. Acesta atinge valoarea minima de 39dB.

Avand un volum atat de mare de 344l, aceasta combina se adreseaza familiilor mari sau pentru cei care pur si simplu vor un aparat electrocasnic performant.

Ca o precizare foarte importanta, aceasta face referire la pretul sau. Comparativ cu media pietei aceasta este mai scumpa, insa analizand beneficiile iti poti da seama ca este de fapt foarte ieftina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here