Combina frigorifica Bosch KGV36VW32

0
930
Combina frigorifica Bosch KGV36VW32

Din ce in ce mai multi oameni incep sa se uite dupa frigidere, deoarece aceasta este perioada cea mai buna, pentru ca magazinele au reduceri si este si un moment bun pentru ca se apropie sarbatorile. Cu un volum de 309l si la un pret foarte bun este combina frigorifica Bosh KGV36VW32.

Clasa energetica a combinii frigorifice Bosch KGV36VW32

Intr-un an combina consuma aproximativ 227kWH/an, are un consum foarte mic deoarce face parte dintr-o clasa energetica buna si anume A++.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Bosch KGV36VW32

Nu este o combina care sa iasa in evidenta in privinta designului, este alba. Are o inaltime de 186cm, latime 60cm, adancime 65cm. Este alcatuita din 2 usi, in partea de sus este frigiderul si are un volum de 215l, iar in partea de jos congelatorul cu volumul de 94l. Usile se deschid pe partea dreapta, dar le puteti monta si pe stanga., sunt reversibile. Manerul este vertical integrat. Iluminarea interioara este cu LED, usureaza folosirea sa, indiferent cat de intunecat este incaperea in care este asezat. Daca curentul se intrerupe pentru mai multe ore nu trebuie sa va faceti griji asupra alimentelor, deoarce combina are o autonomie de 23h. Este foarte silentioasa, atinge doar 39dB, nici nu o veti auzi. In interiorul frigiderului sus, este amplast un termostat electronic, de acolo se regleaza temperatura pentru fiecare compartiment.

Frigiderul are 4 rafturi din sticla, un suport metalic pentru sticle si un compartiment pentru legume si fructe. Rafturile din sticla se sterg foarte usor, cu buretele de bucatarie veti indeparta orice urma. Suportul pentru sticle este foarte folositor atunci cand vreti sa depozitati mai multe sticle, el le va tine in siguranta si nu se vor rostogoli. Compartimentul pentru fructe si legume este destul de mare. Usa are 3 suporturi.

Congelatorul are 3 compartimente din plastic, doua sunt de dimensiuni normale iar cel din mijloc este de tip BigBox. Poate congela o capacitate de pana la 7kg/24h. In plus congelatorul, este dotat cu un calendar pentru produse congelate.

Functii tehnice

Combina are un sistem LowFrost datorita caruia nu se depune gheata pe peretii frigiderului si ai congelatorului. In plus ambele compartimente au dezghetare automata asa ca efortul de ingrijire al combinei este unul minim.

Crisper Box este locul in care fructele si legumele raman proaspete mai mult timp, datorita functiei care controleaza umiditatea in compartiment.

In compartimentul BigBox se pot congela alimente foarte mari( cutii de pizza). Congelatorul detine si VarioZone, in care rafturile se scot pentru a crea mai mult spatiu.

Aceasta combina a fost proiectata pentru a functiona normal fara rispa de energie pe timpul verii. Avand clasa climatica SN-T, este proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperatura fara sa se suprasolicte de la +10grade pana la +43grade. Este un aspect foarte important, atunci cand va uitati sa dupa o combina.

In concluzie este o combina perfecta pentru toti oamenii, pentru ca are foarte multe functii si pastreaza mancarea proaspata cat mai mult timp. Raportul calitate/pret este bun. Bosch este producatorul de electrocasnice care nu face rabat de la calitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here