Combina frigorifica Bosch KGE39BL41

0
590
Combina frigorifica Bosch KGE39BL41

Iti doresti o combina frigorifica care sa aibe cat mai multe functii si sa pastreze cat mai mult alimentele proaspete?Sa stii ca nu este imposibil sa o gasesti, pentru ca in ziua de azi tehnologia a avansat, iar lucrul acesta reprezinta un mare avantaj pentru noi, utilizatorii de zi cu zi. Combina frigorifica Bosch KGE39BL41,reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face in momentul de fata daca esti dispus sa cheltuiesti mai multi bani intr-un aparat premium. Va ofera un volum net total mare, mai putina gheata in congelator si intretinere usoara.

Clasa energetica a combinii frigorifice Bosch KGE39BL41

Clasa de energie a acestei combinei frigorifice este A+++,are un consum de energie foarte mic.Consumul energetic anual este de 156kWh/an.

Carcaterisitici generale ale combinii frigorifice Bosch KGE39BL41

Combina frigorifica este confectionata din inox,arata excelent, se integreaza perfect in orice bucatarie moderna si va pune la dispozitie un spatiu mare pentru depozitarea alimentelor in 2 compartimente eficient organizate. Are o inaltime de 201cm, latime60cm si adancime 65cm.Zgomotul emis de aceasta este de 38dB, mult spus zgomot, deoarce este o combina foarte silentioasa.Are usi reversibile, iar manerul este vertical integrat.Iluminarea cu Led aduce un concept de iluminat complet nou in fridigerul tau, garantand o lumina uniforma orbitoare, a interiorului. Combina este prevazuta cu un sistem de avertizare pentru usa deschisa, el va atentioneaza daca ati inchis usa sau copii au umblat la frigider si nu au inchis-o corect.

Frigiderul are un volum de 250l si 5 rafturi realizate din sticla securizata, un compartiment pentru legume si fructe si un compartiment special pentru alimente usor perisabile unde temperatura este mentinuta constant la 0grade.Cu compartimentul Crisper Box fructele si legumele raman proaspete mai mult timp, au o intretinere usoara si un consum de energie redus.Usa are un numar de 4 suporturi,suficient pentru depozitarea sticlelor, dozelor.

Congelatorul are un volum de 89l si 3 compartimente, sunt foarte bine organizate si gestionate, capabile sa-ti ofere suficient de mult spatiu pentru a depozita orice tip de aliment.Este foarte incapator, pot fi congelate 14kg/24h.Compartimentul VarioZone va ofera flexibiliate sporita datorita posibilitatilor de indepartare a rafturilor din sticla si a sertarelor.

Functii tehnice

Low Frost va scuteste de multa munca prin reducerea considerabila a formarii de gheata.Combina frigorifica trebuie dezghetata mai rar iar consumul de energie ramane constant. Cand trebuie sa dezghetati, aveam solutia potivita: un canal de evacuare practic aflat la baza aparatului care face acest lucru rapid si usor.

Racitorul care extrage caldura din zona de congelare, se dezgheata automat cand este nevoie.Condensul rezultat este scos in exterior si evaporat utilizand caldura compresorului, intr-un recipient special de colectare.

Combina Bosch are un raft multifunctional FlexShelf.Daca ai nevoie de spatiu pentru recipiente sau cutii mici, tot ce trebuie sa faci este sa rabatezi in joc suportul pliabil.Iar daca vrei sa depozitezi boluri sau sticle mari, pliaza-l pur si simplu din nou, va disparea aproape complet sub raftul din sticla, economisind astfel spatiu.

Sistemul AirFreshFilter neutralizeaza in mod actic mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile.Substantele neplacute din alimentele cu mirosuri intense sunt absorbite, iar aerul ramane curat si proaspat.

Functia Seper Freezing protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugi noi alimente in congelator, ele fiind congelate mai repede.

Functia super-racire este ideala atunci cand vreti sa puneti produsele ce le-ati cumparat de la piata.

Cand activati functia vacanta(holiday) temperatura din frigider este de aproximativ +14C si cea din congelator de -18C,protejand astfel alimentele ccngelate si impiedicand risipirea de energie in frigider.

Combina are o autonomie fara curent de 35 ore, o autonomie dubla fata de modele clasice de pe piata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here