Combina frigorifica Bosch KGE36AW42 – pareri si review

0
613
Combina frigorifica Bosch KGE36AW42

Combina frigorifica este un aparat indispensabil din bucataria zilelor noastre. Este singurul mod in care putem mentine mancarea proaspata un timp cat mai indelungat. Produsele existente pe piata se intrec in tehnologii moderne care promit performanta de top. O combina frigorifica foarte buna, capabila sa pastreze alimente proaspete cat mai mult timp este Bosch KGE36AW42.

Clasa energetica a combinii frigorifice Bosch KGE36AW42

Clasa din care face parte este A+++, aceasta clasa are cel mai scazut consum de energie. Are un consum energetic anual de 149kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Bosch KGE36AW42

Este o combina frigorifica prin urmare este alcatuita din 2 usi: in partea de sus se afla frigiderul si are un volum de 215l, iar in partea de jos congelatorul si are un volum de 89l. Are o inaltime de 186, latime 60 si adancime 65. Usile se deschid pe partea dreapta, standard, dar le puteti monta si pe stanga deoarece sunt reversibile, cum va este mai usor. Manerul este vertical. Iluminarea interioara este cu LED, acesta asigura o buna vizibilitate. Este un produs foarte silentios, atinge 38dB cand functioneaza, nici nu il veti auzi. Afisajul este cu Led si este situat in interiorul frigiderului sus, de acolo se poate regla temperatura pentru fiecare compartiment. Combina are o autonomie de 38h.

Frigiderul are 4 rafturi, iar acestea sunt din sticla securizata, pot sa suporte greutati de pana la 24kg, mai are un compartiment pentru legume si fructe si un compartiment pentru unt si branzeturi. Pe usa sunt 3 suporturi, perfecte pentru depozitarea sticlelor, cutiilor de lapte si suc. Sistemul de dezghetare este automat.

Congelatorul are 3 compartimente, dintre care unul este de tip BigBox. Poate congela pana la 14kg in 24h. Datorita sistemului Vario Zone interiorul congelatorului, poate fi personalizat in functie de necesitate.

BigBox este un compartiment de dimensiuni mari, in el puteti depozita alimente foarte mari, chiar si cutii de pizza.

Combina are un sistem LowFrost datorita caruia nu se depune gheata pe peretii frigiderului si al congelatorului. In plus, ambele zonele au sisteme de dezghetare automata, asa ca efortul de ingrijire al aparatului este unul minim.

Functii tehnice

AirFreshFilter este un filtru cu carbon activ care reduce umiditatea si riscul de dezvoltare a bacteriilor care elimina si mirosurile neplacute.

Sertarul Crisper Box are o eficienta ridicata si mentine proaspete fructele si legumele pe o perioada mai indelungata.

Functiile de care beneficiaza acest model sunt variate si usureaza traiul detinatorilor: are o functie pentru vacanta, super-congelare, super-racire, un sistem de avertizare pentru usa deschisa, semnalizare avertizare temperatura ridicata si reglarea electronica a temperaturii.

Functia de super-racire este un buton ce va permite sa inghetati cantitati mari de alimente, fara a le afecta pe cele deja congelate.

Astfel se evita cresterile de temperatura ce intervin atunci cand se depoziteaza alimente proaspete in congelator.

Functia holiday (vacanta) este extrem de utila cand pleci in concediu. Fuctionarea este redusa la minimum, iar consumul de energie este si el extrem de redus.

Sistem de avertizare usa deschisa- esti avertizat sonor in momentul in care uiti usa deschisa mai mult de 10 secunde.

Este o combina care arata foarte bine, functioneaza perfect, iar pretul de achizitie este foarte avantajos. Prin urmare ai toate motivele s-o comanzi daca ai nevoie de un nou aparat frigorific.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here