Combina frigorifica Beko RDNE535E20DZM – pareri si review

0
798
Combina frigorifica Beko RDNE535E20DZM

Alegerea unui frigider nu este tocmai usoara deoarce acesta nu este un aparat pe care sa il schimbati odata la cativa ani.Daca nu stiti ce sa alegeti, noi stim cel mai bine ce se potiveste fiecarei familii.Daca va doriti o combina foarte incapatoare la un pret accesibil, atunci combina frigorifica Beko RDNE35E20DZM este solutia.

Clasa energetica a combinii frigorifice Beko RDNE35E20DZM, A+

Clasa de eficienta energetica din care face parte este A+ si consuma cu 21% mai putin fata de aparatele incadrate in aceeasi clasa(A).Are un consum energetic anual de 397kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Beko RDNE35E20DZM

Este o combina simpla, din inox, cu un afisaj LCD de unde se regleaza temperatura.Dimensiunile acesteia sunt:inaltime 193cm,latime 70cm si adancime 69cm, si este foarte silentioasa, zgomotul emis este de 43dB.Combina este alcatuita din 2 compartimente: in partea de sus se afla congelatorul cu un volum de 103l, iar in partea de jos frigiderul avand un volum de 372l.Usile se deschid standard, spre dreapta, iar manerul este orizontal integrat.In frigider iluminatul este pe baza de LED ce asigura o lumina alba rece care cuprinde tot compartimentul.Volumul total net este de 535l, suficient de mare pentru o famile numeroasa.

Congelatorul are un numar de 2 compartimente, iar pe usa mai are 2 suporturi pentru depozitarea produselor mai usoare.Capacitatea de congelare ete de 6kg/24h.In congelator se afla un dispozitiv special Twist&Serve pentru formarea si pastrarea cuburilor de gheata.

Frigiderul are un numar de 4 rafturi din sticla, un avantaj ce face curatarea mai usoara, folosind o laveta veti scapa rapid de urmele lasate de recipienti, un suport metalic pentru sticle si un compartiment pentru legume si fructe.Pe usa sunt 4 suporturi, de diferite dimensiuni, destinate pentru depozitarea borcanelor, sticlelor, dozelor.

Functii tehnice

Cea mai importanta functie de care dispune aceasta combina este NeoFrost, o tehnologie care asigura cele mai bune conditii de conservare prin intermediul sistemelor Active Dual Cooling si NoFrost.Aceasta nu ingheata absolut deloc, raceste si mentine temperatura setata foarte bine.

Functia EverFresh este reprezentata de compartimentul din interiorul frigiderului si mentine fructele si legumele proaspete pana la 30 de zile.Acesta are rolul de a reduce efectul de ofilire a verdeturilor si pastreaza prospetimea legumelor/fructelor.Designul acestui sertar permite curentilor de aer sa circule prin acest compartiment reducand astfel efectul de ofilire si prelungind durata de conservare de pana la de 3 ori mai mult.

Functia speciala de ionizare(Ion Guard) neutralizeaza bacteriile si microorganismele ce genereaza mirosuri neplacute in interior, iar filtru activ de carbon(Active Odour Flier) elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand un nivel de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.

Compartimentul de 0grade este ideal pentru depozitarea carnei si a pestelui.

Functia de super-racire, raceste alimentele intr-un timp foarte scurt, ideal atunci cand va intoarceti de la piata si aveti o cantitate mare de produse.

Functia de super-congelare, congeleaza produsele proaspete fara sa le decongeleze pe cele care se afla.

Frigiderul este prevazut cu un sistem de avertizare pentru usa deschisa, aceasta va avertiza printr-un semnal sonor daca nu ati inchis bine usa sau e deschisa de prea mult timp.Are o autonomie de 15h.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here