Combina frigorifica Beko RCSA400K20DS – pareri si review

0
421
Combina frigorifica Beko RCSA400K20DS

Frigiderul este aparatul electrocasnic care este utilizat cel mai mult.Indiferent daca gatiti si vreti ca mancarea sa fie pastrata in cele mai bune comditii sau pur si simplu va doriti un frigider in care vreti doar sa depozitati diverse produse, combina frigorifica Beko RCSA400K20DS este cea mai potrivita.

Clasa energetica a combinii frigorifice Beko RCSA400K20DS, 377, Clasa A+

Combina are un consum de energie foarte mic si asta datorata clasei de eficienta din care face parte A+, cu un consum energetic anual de 332kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Beko RCSA400K20DS

Este o combina simpla, de culoare gri, alcatuita din doua compartimente: in partea superioara este frigiderul, iar in partea inferioara congelatorul.Usile se deschid pe partea dreapta, dar le puteti monta si pe stanga, deoarece sunt reversibile.Manerul este incorporat.Are o inaltime de 201cm, latime59.5cm, adancime 65cm, dimensiuni medii pentru o combina.Nivelul sau de zgomot atinge 43dB.Iluminarea este cu LED si asigura o iluminare optima fara a incarca factura la energie. Are o autonomie de 5ore.Pe partea exterioara a frigiderului este un dozator de apa.Dozatorul este inserat pentru a mentine suprafata plana a frigiderului.Este atat de atragator incat veti dori sa inchinati un pahar de apa rece in cinstea stilului sau elegant.

Frigiderul dispune de un volum de 264l si are 4 rafturi din sticla securizata si un compartiment pentru legume si fructe.Usa are 4 suporturi, ideal pentru depozitarea borcanelor si a sticlelor mari.Compartimentul pentru legume si fructe este relativ mare si permite pastrarea acestora in conditii bune cel putin o saptamana.

Congelatorul are un volum de 113l si dispune de 3 compartimente, transparente,puteti imparti alimentele in functie de tipul lor pentru a nu le amesteca. Capacitatea sa de congelare este de 5kg/24h.

Spatiul din congelator este suficent pentru o familie de 3 persoane, iar cel din frigider poate fi considerat suficient daca este folosit rational.

Functii tehnice

Tehnologia NeoFrost asigura cele mai bune conditii de conservare, prin intermediul sistemelor Activ DualCooling si NoFrost.Cele 2 sisteme separate de racire din cele doua compartimente,vor mentine fructele si legumele ca prospat culese, la fel ca in prima zi.Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permannent in interiorul frigiderului.Astfel creste durata de conservarea si nivelul de vitamine al fructelor si legumelor.

Aceasta combina face parte din gama de aparate frigorifice ConfortTechLine, care imbina designul inovator cu tehnologia performanta, prin intermediul caracteristicilor AutoDefrost si SafteyGlass .Cu ajutorul functiei AutoDefrost scapi de grija formarii gheata in interiorul frigiderului, iar rafturile Safteyglass sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.

In interiorul frigiderului este un sistem antibacteriansub forma unei garnituri montate pe usa pentru etansare, care are rolul de a preveni aparitia microbilor.

Aceasta combina este recomandata tuturor care isi doresc un aparat frigorific care vor sa pastreze mancarea proaspata mai mult timp si le place sa aibe un frigider aprovizionat.Cu o capacitate de 377l, combina este capabila sa stocheze suficiente alimente, capabil sa serveasca 3-4membrii timp de o saptamana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here