Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP

0
548
Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP

Stilul de viata pe care il avem acum nu ne mai permite sa traim fara a avea un frigider acasa.Astfel, ca una dintre primele achizitii pe care le facem atunci cand ne utilam bucataria este o combina frigorifica.Daca inca nu v-ati cumparat sau nu ati avut timp sa va uitati prin magazine ca sa va faceti o idee, noi va recomandam combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP.

Clasa energetica a combinii frigorifice Beko RCNA400E21DZXP, 344l, Clasa A+

Clasa energetica a produsului Beko este A+,consuma cu 21% mai putin energie decat produsele incadrate in clasa (A ) .Consumul energetic anual este de 345Wh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Beko RCNA400E21DZXP

Designul este unul cat se poate de minimalist, dar in acelasi timp foarte atractiv, este din inox, iar aceasta reuseste sa dea o nota de eleganta bucatariei.Are un volum foarte mare de 344l, dintre care 247l sunt ai firgiderului, iar restul de 97l congelatorului, exista suficent spatiu pentru a depozita alimente pentru o familie numeroasa.Dimensiunile combinii sunt: inaltime 201cm, latime 59.5cm si adancime 65cm.Usile sunt cu deschidere pe partea dreapta, standard, dar le puteti monta cum vreti pentru ca sunt reversibile.Manerul este vertical.Iluminarea interioara cu LED garanteaza o lumina uniforma, dar nu orbitoare.Este o combina foarte silentioasa, zgomotul produs este de 43dB.Combina frigorifica este dotata cu un display LCD mic in partea de sus a frigiderului, cu touch, ce permite setarea temperaturilor interioare cat si programarea modului de functionare dorit.

Frigiderul este pozitionat in partea de sus si dispune de 3 rafturi, din sticla,ajustabile, pot fi scoase si organizate in functie de dimensiunile pe care doriti sa le introduceti. In partea de jos a frigiderului este si compartimentul de legume si fructe. Usa are un numar de 4 suporturi, destinate pentru doze, sricle, si alte obiecte de dimensiuni mari.

Congelatorul este in partea de jos, si are 3 compartimente.Are o capacitate de congelare de 5kg/24h.

Functii tehnice

Cel mai important este faptul ca are un sistem de racire NoFrost, adica nu se va depune nici macar un strop de apa (provenita din condens) pe pereti, care mai apoi sa se transforme in gheata.Diferenta dintre sistemul de racire NoFrost si cel clasic este ca primul functioneaza pe baza aerului rece, care este suflat prin toate compartimentele, iar cel vechi pe inghetarea unor conducte in peretii laterali.

Compartimentul Everfresh+ este pentru fructe si legume si are lumina albastra, iar aceasta reduce timpul de ofilirea a produselor, si le pastreaza proaspete cat mai mult timp.

Functia de ionizare are rolul de a neutraliza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute din interior.Interiorul este mentinut curat, iar alimentele pot fi pastrate o perioada mai lunga de timp.

Aceasta combina are un filtru anti-mirosuri, care elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.

Functia de super-congelare protejaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugi noi alimente in congelator, cele noi fiind congelate mai repede.

Functia de super-racire este recomandata in special pentru racirea rapida a unor cantitati mari de alimente proaspete sau bauturi.

Garnitura de pe usi, montata pentru etansare, contine aditivi speciali ce pervine formarea bacteriilor.

Are o autonomie de 20 ore in caz ca se opreste frigiderul sau se intrerupe sursa de curent.In cele 20h alimentele din frigider sunt pastrate in conditii normale.

Dispenserul de apa este foarte util, mai ales in zilele toride.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here