Combina frigorifica Beko RCNA365E20DZXP

0
573
Combina frigorifica Beko RCNA365E20DZXP

Frigiderul a fost considerat intotdeauna o necesitate pentru gospodarie si pentru membrii acesteia.Avand un frigider cu dotari tehnice speciale, asiguri alimentelor o pastrare ideala, evitand alterarea. Vreti sa achizitionati unul, dar piata ofera o gama foarte variata, iar dumeavoastra nu stiti ce sa alegeti, noi va recomandam combina frigorifica Beko RCNA365E20DZXP.

Clasa energetica a combinii frigorifice Beko RCNA365E20DZXP

Aceasta combina face parte din clasa energetica A+, A este cea mai buna clasa din punct de vedere energetic.Consumul energetic anual este de 330kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Beko RCNA365E20DZXP

Design-ul combinei frigorifice este foarte atragator cu carcasa din inox, de culoare argintie, simpla avand un panou de afisaj de tip Led, ce-i da un aspect foarte modern.Dimensiunile combinii sunt: lungime 185.3cm, latime 59.5cm si adancime 65cm.Usile se deschid pe partea dreapta, dar ele sunt reversibile, astfel le puteti monta cum va este mai usor.Manerul este vertical. Zgomotul emis de acesta este de 43dB.Pentru a avea o vizibilitate mai buna a alimentelor, unitarea interioara este dotat cu sistem de iluminare LED. Reglarea temperaturilor in compartimentul frigider si congelator se poate face prin intermediul panoului de comanda de tip LCD. Dozatorul de apa este o facilitate foarte importanta pentru a obtine apa fara sa deschideti usa frigiderului.Din moment ce nu trebuie sa deschideti usa frecvent, faceti economie de electricitate.Volumul total al combinii este de 306l.Usa are sun sistem de avertizare, astfel daca usa este deschisa mai mult de 1 minut va incepe sa ticae.Cum vara se intampla mereu sa fie caderi de tensiune, nu trebuie sa va faceti griji asupra alimentelor deoarce combina are o autonomie de 21 ore.

Frigiderul este in partea de sus si are in componenta un numar de 3 rafturi, confectionate din sticla,si un compartiment de doar 0 grade C pentru produsele perisabile,un compartiment de legume si fructe.Rafturile pentru depozitarea alimentelor sunt destul de largi, iar cand vreti sa introduceti obiecte de mari dimensiuni le putea regla.Usa are un numar de 4 suporturi.Volumul frigiderului este de 209l.

Congelatorul este plasat in partea de jos si are 3 compartimente.Capacitatea de congelare este de 5kg/24h.

Functii tehnice

Datorita acestui sistem NeoFrost, combina nu face gheata in interior, ceea ce inseamna ca te scuteste de dezghetarea periodica.Racirea se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer distribuiti uniform, asigurand cele mai bune conditii de conservare.Acest sistem este prezent atat la frigider cat si la congelator(sunt 2 sisteme de racire separate), compresorul aparatului frigorific este solicitat mai putin comparativ cu sistemele care nu detin NoFrost.

IonGuard neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosuri neplacute.

Active Odour Filter( filtru cu carbon activ) este pentru eliminarea mirosurilor neplacute, la circularea aerului in interior, astfel ca aparatul frigorific va fi mentinut complet curat.

Sistemul antibacterian previne formarea bacteriilor, microbiilor si a mirosurilor neplacute in interiorul frigiderului.

Umiditatea in compartimentul de legume si fructe este mentinuta cu EverFresh.Are o construtie speciala, astfel produsele sunt pastrate proaspete mai mult timp.

Functia de super-racire scade temperatura din frigider pentru racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate, iar functia super-congelare reduce temperatura din congelator in cel mai scurt timp posibil pentru congelarea rapida si totodata precauta a alimentelor.

Avand un pret atat de avantajos, dar si o multitudine de functii moderne care protejeaza alimentele, ofera cele mai bune conditii. Cei care vor alege sa cumpere aceasta combina nu vor fi dezamagiti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here