Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP, 302l, Clasa A+ – pareri si review

0
474

Un aparat frigorific la un pret foarte mic si care dispune de multe tehnologii este combina frigorifica Beko RCNA340E20XP. Asta nu inseamna ca daca are un pret mic, se va strica repede sau nu pastreaza proaspete alimentele, din contra, este o combina care are foarte multe tehnologii pe care nici aparatele mai sumpe nu dispun de toate functiile pe care aceasta combina le are.

Clasa energetica a combinii frigorifice Beko RCNA340E20XP, Clasa A+

Are un consum energetic foarte mic, deoarce face parte dintr-o clasa foarte buna si anume clasa A+. Consumul energetic anual este de 304kWh/an.

Caracteristici generale

Aceasta combina merita apreciat din toate punctele de vedere, pentru ca este o combina care arata si functioneaza excelent. Designul modern iese in evidenta inca de la prima vedere, pentru ca Beko a inclus finisaje de cea mai buna calitate, din inox care nu retine urmelor amprentelor.

Dimnesiunile sunt relativ mici: inaltime 174.5cm, latime 59.5, adancime 65cm. Volumul total al combinii este de 302, din care 205l sunt ai frigiderului care se afla in partea de sus, iar 97l congelatorul care este in partea de jos. Usile se deschid spre dreapta, dar le puteti monta si pe stanga, pentru ca sunt reversibile. Manerul este orizontal integrat. Ledurile asezate pe peretele din spate al frigiderului dar si peretii laterali, lumineaza fiecare raft separat si ofera o iluminare eficienta si omogena a intregului compartiment, pentru ca dumneavoastra sa gasiti usor si rapid ceea ce cautati. Afisajul este de tip LED cu touch de aici se regleaza temperatura pentru fiecare compartiment. Are o autonomie de 21h.

Frigiderul are 3 rafturi din sticla, ajustabile, curatarea se face foarte simplu, este necesar doar o laveta umeda iar murdaria este stearsa si un compartiment mare, transparent, pentru legume. Usa are 3 suporturi pentru sticle, oua, borcane.

Congelatorul dispune de 3 compartimente, transparente, fapt ce avantajeaza vederea produselor si nu mai este nevoie sa deschideti fiecare raft ca sa vedeti ce se afla inauntru .Capacitatea produselor pe care poti sa le congelezi in 24h este de 5kg, ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata.

Functii tehnice

La capitolul functii si sisteme speciale combina sta foarte bine, dispune de un filtru impotriva mirosurilor,un sistem antibacterian ce are rolul de a previne formarea bacteriior si a mucegaiului, o functie de super racire, functie de super congelare si functia de ionizare.

Tehnologia NeoFrost prin sistemele Activ Dual Coolin si NoFrost, asigura circularea aerului in mod uniform, nu se formeaza gheata pe peretii interiori, prin urmare nu este necesara dezghetarea.

Filtru impotriva mirosurilor are rolul de a elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului de aparitiei bacteriilor.

Functia de ionizare neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute.

Congelarea rapida permite congelarea produselor uniform intr-un timp foarte scurt.

BigFreeze este un sertar special din congelator conceput pentru produsele mari.

Sistemul de avertizare pentru usa deschisa se activeaza in cazul in care usa frigiderului ramne deschisa mai mult de 1 minut.

Combina frigorifica Beko arata si functioneaza perfect si este capabila sa ofere cele mai bune conditii pentru pastrarea alimentelor la un pret foarte mic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here