Combina frigorifica Beko CN161220DS, 552l – pareri si review

0
688

Pentru cei ce doresc sa achizitioneze o combina frigorifica performanta, foarte spatioasa si la un pret foarte bun este combina Beko CN161220DS. Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina de dimensiuni mari dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata la un pret foarte bun .Aceasta are o capacitate totala de 552l, din care 357l ii revin frigiderului, iar restul de 164l comgelatorului.

Clasa energetica a combinii frigorifice Beko CN161220DS, 552l,Clasa A+

Aceasta combina are o clasa energetica foarte buna, avand in vedere dimensiunea si volumul de stocare. Clasa din care face parte este A+ si are un consum energetic anual de 468kWh/an.

Caracteristici generale

Are un design modern si este argintiu. Are o capacitate de 552l, este una dintre cele mai mari de pe piata. Combina are frigiderul plasat in parte de sus, iar congelatorul in parte de jos. Deschiderea usilor este pe partea dreapta, dar directia se poate schimba spre stanga, pentru ca sunt reversibile. Fiecare usa este prevazuta cu un maner vertical. Dimensiunile sale sunt : inaltime 181.5cm, latime 84cm, adancime 71.3cm, este destul de compact, in ciuda capacitatii foarte mari.

Nivelul de zgomot este foarte mic, de doar 42dB, deci am putea spune ca este o combina foarte silentioasa. Mai luminos, mai durabil si mai eficient din punct de vedere energetic decat un bec standard, iluminatul cu LED va va facilita gasirea alimentelor si a bauturilor. Are o autonomie fara curent de 22h, timp in care alimentele raman in siguranta in cazul caderilor de curent electric.

Frigiderul este organizat din 3 compartimente, iar rafturile sunt din sticla securizata, asta inseamna ca suporta o greutate de pana la 25 kg pe fiecare raft. In partea de jos sunt compartimente transparente, din care unul este pentru unt/branzeturi, iar celalalt pentru fructe si legume. Usa este prevazuta cu 3 suporturi.

Congelatorul are 3 compartimente spatioase si un dispozitiv special pentru formarea cuburilor de gheata. Are o capacitate de congelare de 10kg/24h. Capacitatea de 164l, il face mai mult decat suficient incat sa pastreze carne si preparate pentru sarbatorile de iarna.

Functii tehnice

Sistemul de racire NeoFrost asigura cele mai bune conditii de conservarea a alimentelor cu ajutorul sistemele Activ Dual Cooling si No Frost. Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, dar si asigura restabilirea intr-un timp foarte scurt a temperaturii din interiorul frigiderului dupa ce ati deschis usa.

EverFresh+, distribuie unifrom curentii de aer si mentine un nivel ideal al umiditatii la interior. Designul si modul de constructie unic al compartimentului EverFresh+ permite aerul rece sa patrunda in interiorul unei sectiuni speciale a capacului, are rolul de a reduce din efectul de ofilire al legumelor.

In frigider este un compartiment de 0 grade, acesta este perfect pentru a mentine carnea si pestele proaspete mai mult timp.

Functia Holiday, este pentru zilele cand esti plecat in vacanta si doresti sa-ti lasi combina in functiune pentru a mentine in continuare carnea in congelator. Frigiderul va economisi energie fiind reglat la o temperatura de repaus, iar congelatorul va continua sa functioneze in regim normal.

Functia de congelare rapida, permite congelarea preparatelor preferate uniform intr-un timp foarte scurt.
Filtru impotriva mirosurilor, acesta impiedica raspandirea mirosurilor intre cele doua compartimente si asigura o calitate mai buna a alimentelor iar sistemul antibacterian previne dezvoltarea bacteriilor.

Aceasta combina reprezinta o alegere foarte buna pentru cei care isi doresc sa aibe o capacitate foarte mare de depozitare dar si restaurantelor care au un rulaj mic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here