Combina frigorifica Artic AKLM376NFS+

0
546
Combina frigorifica Artic AKLM376NFS+

Te-ai saturat sa dezgheti tot timpul congelatorul pentru a-l curata, si vrei sa scapi de aceasta grija?Ei bine, singura solutie este achizitionarea unei combine cu un sistem NoFrost, iar daca nu stii ce sa alegi sau bugetul este unul mic, noi iti recomandam combina frigorifica Artic AKLM376NFS+.Nu dispune doar de NoFrost, ci si de alte functii moderne, plus un volum mare de 318l.

Clasa energetica a combinii frigorifice Artic AKLM376NFS+

Aceasta combina frigorifica face parte din clasa de eficienta energetica A+.Este foarte silentioasa si eficienta, datorita faptului ca functioneaza cu un singur compresor, iar consumul de energie este unul cat se poate de redus.Prin urmare, nu ai de ce sa iti faci griji cu privinta la factrurii de curent.

Carcateristici generale ale combinii frigorifice Artic AKLM376NFS+

Combina este de culoare argintie, foarte simpla, si cu siguranta se va integra perfect in bucatarie.Masoara o inaltime de 185.3cm, latime 59.5cm si o adancime de 65cm.Combina este alcatuita din 2 compartimente: frigiderul este situat in partea de sus, avand un volum de 219l si congelatorul in partea de jos, cu un volum de 99l.Manerul este vertical.Usile sunt reversibile, adica pot fi montate la stanga sau dreapta, in modul cel mai convenabil pentru bucataria ta.Zgomotul emis in timpul functionarii este de 43dB, foarte mic, aproape ca nici nu veti auzi cand functioneaza. Are o autonomie de pana la 20h.

Frigiderul are 4 rafturi ajustablie, ce permit folosirea eficienta a spatiului in functie de dimensiunile pe care vrei sa le introduci.Sunt confectionate dintr-o sticla foarte speciala, ce au o rezistenta ridicata. Compartimentul pentru legume si fructe este destul de spatios.Usa are un numar de 3 suporturi, tot ajustabile, un plus pentru bidoane ce au o imaltime mai mare decat cea obisnuita.

Congelatorul are un numar de 3 compartimente, transparente si spatiose, asa ce veti vedea ce ati depozitat in fiecare sertar.Are o capacitate de congelare de 5kg/24h.

Functii tehnice

NoFrost este denumirea comerciala a sistemului dinamic de racire.Acesta se caracterizeaza prin faptul ca in afara de existenta ghetii, in spatele peretelui, aparatul are si un sistem de ventilatie care sufla aerul prin acel perete de gheata in compartmentele frigider si congelator.Prezenta acestui sistem de ventilatie face imposibila aparitia condensului si prin urmare nu apare nicio gheata in congelator.

Multi Frost Zone este un compartiment cu usa rabatabila ce permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni.

Eco Breeze este un sistem Multiflow ce asigura racirea prin intermediul curentilor de aer ventilati, ce au ca scop distribuirea uniforma a temperaturi si a umiditatii si restabileste totodata rapid temperatura interiora dupa deschiderea usii.

Eco Dual Balance este o functie ce previne amestecul mirosurilor in cele 2 compartimente.Nivelul de umidiate se situeaza la un nivel dublu comaparativ cu sistemul traditional NoFrost, prevenind deshidratarea alimentelor.

Eco Fresh este un compartiment cu o temperatura apropiata de 0 grade, perfecta pentru pastrarea alimentelor persiabile care nu trebuie congelate, evitandu-se in acest fel imprastierea mirosurilor.

Eco Buzz este un sistem de avertizare asupra neinchiderii corecte a usilor sau daca usa este deschisa mai mult de 1 minut.

Usile au o garnitura antibacteriana ce contin aditivi speciali ce previn fromarea bacteriilor si a mucegaiului.Mancarea se pastreaza in conditii de maxima igiena si sanatatea familiei in perfecta siguranta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here