Combina frigorifica Arctic ANK366NF+ – pareri si review

0
535
Combina frigorifica Arctic ANK366NF+

Aparatul frigorific este produsul ce nu poate lipsi din casa ta. Ai la dispozitie o multime de categorii si functii, astfel poti sa intampini o mare provocare in ceea ce priveste achizititionarea produsului ideal. Noi venim in intampinarea ta si te scapam de aceasta sarcina care pare destul de obositoare, va recomandam combina frigorifica Arctic ANK366NF+.

Clasa energetica a combinii frigorifice Arctic ANK366NF+, 321l, Clasa A+

Clasa din care face parte aceasta combina este A+ si are un consum energetic anual de 331kWh/an. Are un consum de energie foarte scazut.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Arctic ANK366NF+

Este o combina alba, clasica si are doua compartimente, in partea de sus se afla frigiderul cu un volum de 231l, iar in partea de jos congelatorul si are o capacitate de 90l. Usile sunt reversibile, asa ca le puteti muta si pe partea stanga. Manerul este vertical integrat. Interiorul este iluminat cu LED, aceasta asigura o lumina puternica si are si un consum de energie redus. Inlatimea sa este cam mare de 201cm, latime 59.5cm, si adancime de 60cm cu o greutate de 70kg. Disaplay-ul LED de pe usa frigiderului va permite sa reglati temperatura.

Frigiderul are 3 rafturi dintr-o sticla foarte rezistenta, acestea permit plasarea de greutati de pana la 25kg pe fiecare raft, sunt si ajustabile, puteti sa le scoateti pentru a face loc recipientelor mari. Compartimentul de legume/fructe este si el prezent. Usa are 4 suporturi.

Compartimentul GardenFresh este dedicat depozitarii legumelor si a fructelor, pastrand alimentele proaspete o lunga perioada de timp.

In partea inferioara a combinei se afla compartimentul mare etans Fresh Max 0C ce asigura conditiile optime pentru a pastra alimentele perisabile, precum carnea si pestele. Acest compartiment ofera si o metoda optima pentru dezvoltarea sau decongelarea in siguranta a alimentelor, pentru ca tu sa le prepari exact atunci cand ai nevoie.

XXL Bottle este un raft pozitionat pe usa, in acesta puteti depozita sticlele mari.

Congelatorul are 3 compartimente si are o capacitate de congelare de 6kg/24h. Compartimentul de mari dimensiuni al congelatorului Fast Freeze ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida.

Functii tehnice

NoFrost este un sistem de racire performant ce impiedica formarea ghetii in cele 2 compartimente ale combinei si mentine un nivel de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.

Cu tehnologia Air Flow Dual Tech, alimentele isi vor pastra gustul si mirosul propriu.

EcoBreeze face posibila prelungirea timpului de conservare a alimentelor gratie distribuirii uniforme a temperaturii si umiditatii.

Datorita functie Eco Dual Balance, mirosurile din compartimente nu sunt amestecate, pastrand alimentele hidratate.

Functia Vacanta asigura functionarea economica prin ajustarea temperaturii, atunci cand frigiderul nu este utilizat.

Sistemul de avertizare Eco Buzz indica daca usa a fost lasata deschisa sau daca nu a fost inchisa corect.

Garnitura antibacteriana din interior are rolul de a mentine prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata de timp.

Cu ajutorul functiei Energy Saver, indicatoarele luminoase care se afla pe display sunt oprite, oferind in acest fel inca o economisire a energiei, pastrand restul functiilor active. Astfel, te poti bucura de un consum redus de curent, pe un termen mai lung.

In cazul unei pene de curent, autonomia acesteia pana cand se dezgheata in totalitate este de 17ore.

Acestea fiind spuse, aceasta combina frigorifica reprezinta alegerea perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc un aparat frigorific nou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here