Combina frigorifica Arctic ANK356-4+, 331l – pareri si review

0
569

Daca vrei o combina ieftina dar care sa-si faca treaba foarte bine, noi iti recomandam combina frigorifica Arctic ANK356-4+. Arctic este un producator de electrocasnice romanesc care se adreseaza persoanelor cu bugete reduse. Asta nu inseamna ca daca sunt accesibile pentru majoritatea oamenilor se strica mai repede sau nu au functii complexe, din contra Arctic tine pasul cu tehnologiile de pe piata si incearca sa le introduca.

Clasa energetica a combinii frigorifice Arctic ANK356-4+, 331l, Clasa A+

Clasa energetica a acestui produs este A+, astfel ca va consuma ceva mai putina energie electrica decat un produs din clasa A. Are un consum energetic anual de 297kWh/an.

Caracteristici generale

Este o combina medie ca dimensiuni care se potriveste bine cuplurilor sau familiilor de 2-3 persoane. Designul este, desigur, unul clasic, de culoare alba. Combina frigorifica are un volum total de 331l, dintre care 205l sunt ai frigiderul, iar 126l congelatorului, este impartit in doua compartimente fiecare dispunand de usa proprie. Deschiderea este standard, catre dreapta, dar sensul se poate modifica, usile fiind reversibile. Manerele sunt verticale. Ca nivel de zgomot se poate spune ca este destul de silentios, atinge doar 43dB. Dimensiunile sale sunt:inaltime 201cm, latime 59.5cm si adancime 60cm.

In frigider gasiti 3 rafuri din sticla securizata, acestea pot sustine pana la 25kg pe fiecare raft, un compartiment pentru legume si fructe. Binenteles rafturile pot fi mutate si pozitionate in functie de necesitati .Pe usa de la frigider sunt 4 suporturi pentru depozitare.

Garden Fresh este un compartiment spatios care pastreaza fructele si legumele la fel de proaspete si gustoasa ca in ziua in care au fost culese.

Raftul XXL Bootle este pozitionat pe usa, special pentru sticlele mari, acesta este un atu al combinei Arctic. Orice sticla de suc sau cutie isi va gasi locul pe acest raft. Rafturile ajustabile, pozitionate si ele pe usa permit folosirea eficienta a spatiului.

Congelatorul este foarte spatios, detine 4 compartimente inchise. Are o capacitate de congelare de 6kg/24h.

Compartimentul de sus al congelatorul este FastFreeze XL Zone iar acesta ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv cel de congelare rapida.

Functii tehnice

Termostatul ajustabill permite reglarea rapida a temperaturii. Poti schimba oricand temperatura, ideal ar fi atunci cand adaugi o cantitate mare de alimente. Acesta este pozitionat pe tavan in partea superioara a frigiderului.

Functia de super congelare permite ca alimentele congelate sa fie pastrate in siguranta, la temperatura adecvata.

Sistemul antibacterian protejeaza frigiderul de bacterii. Acesta impiedica formarea mucegaiului sa isi faca aparitia, astfel mancarea se pastreaza in conditii de siguranata.

Ventilatorul este plasat in interiorul frigiderului si asigura o distributie uniforma a temperaturii si a umiditatii.

Nu dispune de nofrost, deci se va forma gheata, dar intr-o cantitate destul de mica si nu va fi nevoie sa il dezgheti mai mult de o data pe an.

Combina este capabila sa pastreze alimentele in conditii perfecte, pana la 18 ore, in caz se intrerupe curentul electric.

Arctic este un produs 100% romanesc
. Este o alegere buna pentru cei care isi doresc un al 2-lea aparat frigorific, sau celora care bugetul nu le permite sa isi cumpere unul scump.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here