Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+ – pareri si review

0
551

Cum toamna a inceput deja sa isi faca simtita prezenta, inseamna ca e vremea pregatirii produselor pentru iarna, iar acest fapt sta in baza unui frigider bun care sa pastreze aimentele proaspete cat mai mult timp.Daca vrei sa cumparati o combina nu foarte performanta, care sa nu faca gheata, noi va recomandam combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+.

Clasa energetica

Face parte din clasa energetica A+, ceea ce inseamna ca are un consum de energie foarte mic, ajunge la 351kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Arctic AK60400NF-RO+

Dupa cum puteti observa este o combina de culoare alba cu logo-ul Arctic imprimat pe usa frigiderului si accente de influente romanesti cu 2 compartimente.Are doua usi foarte bine finisate, cu deschidere pe partea dreapta,standard, iar manerele sunt incorporate.Are o inaltime de 201cm, latime 59.5cm si adancime 65cm, iar nivelul de zgomot nu depaseste 43dB.In ceea ce priveste asezarea celor 2 compartimente, lucrurile sunt destul de simple: in partea de sus se afla frigiderul, iar in partea de jos congelatorul.

Frigiderul are o capacitate de 257l si este compus din 3 rafturi si un compartiment pentru legume si fructe. Rafturile sunt din sticla si au o rezistenta ridicata, puteti plasa de pana la 25kg pe fiecare raft. Pe usa sunt amplasate 4 suporturi.Raftul XXL Bottle pozitionat pe usa este dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni.

Garden Fresh este un compartiment destinat pentru fructe/legume, acesta le mentine intr-o stare buna cat mai mult timp.

Congelatorul are un volum de 99l si este impartit in 3 compartimente din care unul este pentru congelare rapida plus o tavita pentru cuburi pentru gheata.Sistemul de dezghetare este automat.

Functii tehnice

Datorita sistemului NoFrost, in interior nu veti gasi niciodata formata gheata, iar alimentele sunt pastrate mai mult timp proaspete.Multumita acesteti tehnologii inteligente, durata de viata a compresorului este mai mare, iar consuml de energie este mult mai scazut comparativ cu late modele obisnuite.

Tehnologia Air Flow Dual Tech se bazeaza pe curentii de aer multi directionali pentru a mentine calitatea si prospetimea alimentelor o perioada mai lung de timp prin distribuirea unfiorma a temperaturii si umiditatii in cele 2 compartimente, impiedicand astfel amestecul de mirosuri intre acestea.

Prospetimea si igiena sunt mentinute datorita garniturii anticateriene de pe usa frigiderului.Aceasta are rolul de a impiedica formarea mucegaiului, asigurand un mediu optim.

Termostatul ambiental are rolul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi.

EcoLed este un sistem de iluminare bazat pe Led-uri ce asigura un consum redus de energie cat si o durata de viata foarte lunga.

Volumul total al combinii de 356l o face perfecta pentru o familie numeroasa.Se adreaseaza persoanelor care au un buget mediu si vor ca alimentele lor sa fie pastrate in bune conditii.Desi nu surprinde prin functii de top are un volum destul de mare care permite o pastrare a unor cantitati mari de alimente si bauturi.

Arctic
este cel mai mare si cel mai vechi produs romanesc, acesta s-a impus de-a lungul anilor oferind o gama variata si plina de produse de calitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here