Combina frigorifica Arctic AK54240S+ – pareri si review

0
491
Combina frigorifica Arctic AK54240S+

O combina frigorifica este unul din elementele care face parte, fara exceptie din fiecare casa.Practic este responsabila de prospetimea alimentelor noastre, asadar trebuie sa ofere un bun randament.Daca nu sunteti o persoana care sa gateasca si tot ceea ce va doriti este un frigider mic care sa pastreze produsele proaspete, atunci combina frigorifica Arctic AK54240S+, este perfecta. Arctic este cunoscut ca fiind un producator care se adreaseaza in special celor care au un buget mic.

Clasa energectica a combinii frigorifice Arctic ANK54240S+, 229l, Clasa A+

Clasa energetica pe care o ofera este A+, asta inseamna ca are un consum de energie mic.Consumul energetic anual este de 245kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Arctic ANK54240S+

Am putea sspune ca are un design clasic, nu impresioneaza cu nimic asupra zonelor exterioare, dar isi face treaba foarte bine.Are o inaltime de 152.5cm si cantareste 48kg, este perfecta pentru 2 persoane.Combina este alcatuita din 2 compartimente: in partea de sus se afla frigiderul cu un volum de 142l, iar in partea de jos congelatorul avand un volum de 87l.Usile sunt reversibile, astfel poti sa le montezi in functie de spatiul de care dispui.

Frigiderul are 3 rafturi din sticla de cea mai buna calitate si au o rezistenta sporita, prevenind accidentele.Cand vreti sa introduceti recipente foarte mari, nu trebuie decat sa scoate unul sau 2 rafturi si astfel veti obtine spatiul dorit.Are si un compartiment Garden Fresh foarte spatios destinat depozitarii legumelor si fructelor.Pe usa veti gasi 3 suporturi, dintre care unul este pentru sticle foarte mari, iar unul mic pentru unt/branzeturi.Suporturile sunt ajustabile pentru o organizare mai buna.

Congelatorul dispune de 3 compartimente mari, transparente.Unul dintre ele este BigBox, perfect pentru depozitarea alimentelor voluminoase.Are o capacitate de congelare de 3.5kg/24h.Sistemul de dezghetare este manual.

Functii tehnice

Ventilatorul plasat in interiorul racitorului contribuie la distributia uniforma a temperaturii si umiditatii din interior.

Frigiderul Arctic este doatat cu un termostat reglabil, usor de folosit.Cu aceasta puteti regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala.Temperatura se poate schimba oricand pentru a pastra alimenentele in cea mai buna stare.

Usile au o garnitura antibacteriana ce contin aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului.Mancarea este pastrata in conditii de maxima igiena.

Fast Freeze Zone este un compartiment al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare.

Functia de super –congelare, activeaza compresorul si ventilatorul la capacitate maxima, astfel incat sa obtii temperaturi de pana la -27C in interiorul congelatorului in cel mai scurt timp.

Are un singur dezvantaj si acela ar fi la congelator.Acesta trebuie decongelat manual, dar cu o laveta umeda este ca si nou.Plus ca compartimentele sunt mari, le puteti scoate foarte usor.

Putem trage cu usurinta concluzia ca aceasta combina frigorifica reprezinta alegearea cea mai buna din toate punctele de vedere, pentru cei care isi doresc eficienta, spatiu la un pret foarte mic. Nu dispune de ultimele inovatii tehnologice, dar e indeajuns de buna incat sa pastreze alimentele proaspete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here