Combina frigorifica Arctic AK1M376NF+ – pareri si review

0
566
Combina frigorifica Arctic AK1M376NF+

Daca aveti o familie mica, nu gatiti foarte mult sau aveti un buget mai limitat, probabil un frgider cu capacitatea de 300l, in care sa pastrati cateva alimente proaspete, si un congelator mic, este alegerea cea mai potrivita .Noi va recomandam combina frigorifica Arctic AK1M376NF+, cu o capacitate de 318l, aceasta este cea mai buna pentru familia dumneavoastra.

Clasa energetica a combinii frigorifice Arctic AK1M376NF+, 318l, ClasaA+

Combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ si are un consum energetic anual de 336kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Arctic AK1M376NF+

Designul combinei este unul clasic, de culoare alba, aceasta se va integra perfect oriunde o veti amplasa.Usile combinei au manere verticale si sunt reversibile, asa ca directia de deschidere se poate schimba oricand de pe o parte pe alta, in functie de nevoi.Frigiderul este iluminat la interior cu Eco LED, ofera o lumina mai puternica,degaja mai putina caldura si are un consum eneregetic de 7 ori mai mic fata de sistemele de iluminare traditionala.Are o inaltime de 185.3cm, latime 59.5cm, adancime 65cm si o greutate de 71kg si un volum total de 318l.

Frigiderul este pozitionat in partea de sus si are un volum net de 219l, este prevazut cu 3 rafturi din sticla rezistenta.Rafturile se pot regla pe inaltime, astfel incat sa poti depozita alimente si recipiente de diferite marimi.Are si un compartiment mare pentru legume si fructe.Pe usa frigiderului sunt 3 suporturi de inaltimi diferite.De asemenea, raftul XXL Bootle, depozitat pe usa este pentru sticlele de mari dimensiuni este un atuu al combinei Arctic.

Mix Zone sunt rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diferite dimensiuni precum borcane si alte chestii.

Congelatorul este pozitionat in partea de jos si are un volum de 99l si are 3 compartimente spatioase din plastic,transparente.Capacitatea de congelare este de 5kg/24h.

Functii tehnice

Tehnologia Full No Frost este un sistem de racire performant ce impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.

Arctic are un un sistem Air Flow Dual Tech ce creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider.

Ventilatorul cu care este dotat combina frigorifica este plasat in interiorul racitorului si contribuie la o distributie uniforma si potrivita a temperaturii si a umiditatii.Termostatul reglabil permite o reglare rapida a temperaturii din interior, in functie de temperatura din exterior sau de nevoile de racire ale produselor depozitate.

Functia de super congelare se foloseste pentru congelarea rapida a alimentelor proaspete.De indata ce alimentele sunt congelate, temperatura revine la normal in mod automat.

Fast Fresh XL Zone este un compartiment de mari dimensiuni al congelatorului si ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv cel de congelare rapida.Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea usi transparente ce are un sistem de inchidere etans.

Garden Fresh este un compartiment spatios dedicat depozitarii fructelor si legumelor.Alimentele vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.

Are un grad de izolare foarte bun, are o autonomie de a rezista fara curent electric 21h fara ca alimentele sa se degradeze.
Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigeder bun care sa pastreze produsele proaspete indiferent de situatie, la un pret mic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here