Combina frigorifica AEG S83920CMXF – pareri si review

0
623
Combina frigorifica AEG S83920CMXF

Cu totii stim cat de importanta este o combina frigorifica sau un frigider in orice locuinta,indiferent de anotimp sau de profilul fiecaruia dintre noi.Dar ca sa ajungem sa cumparam un astfel de aparat electrocasnic trebuie sa avem mai multe aspecte de luat in calcul inainte de a cumpara.In primul rand trebuie sa reziste multi ani asta este cea mai importanta caracteristica si in al doilea rand sa pastreze cat mai mult timp alimentele intr-o stare cat mai buna. O alegere ar fi combina frigorifica AEG S83920CMXF.

Clasa energetica a combinii frigorifice AEG S83920CMXF, 350l, Clasa A++

Aceasta combina are o clasa energetica foarte buna si anume clasa A++, consuma cu 21% mai putin fata de clasa A+, la o comparatie intre clase. Are un consum energetic anual de 251kWh/an.

Caracteristicie generale ale combinii frigorifice AEG S83920CMXF

Este o combina foarte atractiva, din inox antiamprenta si poate fi usor integrata in mobila de bucatarie.Dimensiunile combinii sunt: Inaltime 200cm, latime 59.5cm, adancime 64.7cm.Combina are un volum total de 350lsi este alcatuita din 2 compartimente: in partea de sus se afla frigiderul si are un volum de 258l, iar in partea de jos congelatorul cu un volum de 92l.Usile se deschid pe partea dreapta, insa ele sunt reversibile.Manerul este vertical.Zgomotul atinge 41dB.Pe usa exterioara a frigiderului este un afisaj de tip LED, cu touch de unde puteti regla temperatura pentru frigider si congelator.

Frigiderul are 2 rafturi din sticla, un suport pentru sticle, un compartiment pentru fructe/legume si un compartimet cu o temperatura mai scazuta decat in restul frigiderului. Daca recipientele sunt mari, puteti organiza rafturile in functie de ele.Pe usa sunt 4 suporturi din plastic, ideal pentru depozitarea obiectelor ce doriti sa le aveti la indemana.

Congelatorul are un numar de 2 compartimente si o capacitate de congelare de 10kg/24h.Sistemul de dezhetare este automat,acesta impiedica formarea ghetii in interiorul combinei pastrand o temperatura uniforma si mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp indelungata.

Functii tehnice

ProFresh cu tehnologia TwinTech asigura conditii perfecte de depozitare a alimentelor.Nivelul de temperatura este mentinut constant precum a fost setat.ProFresh pastreaza alimentele la fel de poaspete ca in ziua in care le-ati cumparat.

MultiAirFlow ofera un flux de aer care va raci eficient interiorul si alimentele vor avea aceeasi temperatura constanta, astfel se pot preveni schimbarile de temperatura si implicit starea alimentelor.

Datorita sistemul de stocare practic CustomFlex de pe usa frigiderului puteti aranja rafturile in orice mod. Depozitate eficient si logic, alimentele vor fi mereu la indemana.

Aceasta combina este dotata cu un compartiment separat ce va permite sa conservati aroma carnii si a pestelui la o temperatura mai mica fata de restul alimentelor congelate.

Cu functia de super- racire alimentele abia cumparate sunt racite mai repede.In acelasi timp previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider.

Functia super -congelare este pentru congelarea alimentelor proaspete.

Combina are o autonomie de 20ore, timp in care nu trebuie sa va faceti griji asupra starii produselor din frigider/congelator.

Aceasta combina se adreseaza personelor care pun accentul pe calitate si vor ca alimentele lor sa fie pastrate in cele mai bune conditii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here