Combina frigorifica AEG S53620CTX2 – pareri si review

0
418
Combina frigorifica AEG S53620CTX2

In aceasta perioada foarte calda de vara, alimentele proaspete se pot altera sau isi pot pierde din proprietatile lor importante mult mai repede in comparatie cu alte perioade ale anului, dar problemele de acest gen pot fi rezolvate foarte usor prin achizitionarea unei combine frigorifice AEG S53620CTX2.

Clasa energetica a combinii frigorifice AEG S53620CTX2, 318l, Clasa A++

Combina are o clasa de eficienta energetica A++ si un consum redus de energie in timpul functionarii sale, cu 21% mai eficient decat clasa A+, la o comparatie intre clase.Consumul energetic anual este de 242kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice AEG S53620CTX2

Designul minimalist si ultra-modern al combinii, cu frigiderul in partea de sus si congelatorul in partea de jos, se va intregra de minune oriunde il veti amplasa.Carcasa este simpla din inox, dand o nota de eleganta incaperii.Usile sunt reversibile cu deschidere standard spre dreapta.Masoara o inaltime de 184.5cm, latime 59.5cm si adancime 64.7cm, si un nivel de zgomot de 43dB,un nivel relativ mic pentru o combina de asemenea dimensiuni.Manerele sunt verticale.Iluminarea din interior se face cu lampa LED, care garanteaza o temperatura uniforma si un consum mai mic de electricitate.Afisajul acestei combine frigorifice indica clar setarile si functiile acesteia, pe usa exterioara.Cu ajutorul comenzilor tactil intuitive puteti regla temperatura, seta functia congelare rapida si multe altele.

Frigiderul are un volum de 226l si are 2 rafturi din sticla.Rafturile sunt pe inaltime ajustabile, interiorul putand fi organizat in functie de dimensiunile recipientelor depozitate. Are si doua compartimente pentru legume si fructe, din plastic transparent.Usa are 3 suporturi de inaltimi diferite.

Congelatorul are un volum de 92l si dispune de 3 compartimente.Are o capacitate de congelare de 4kg/24h.

Compartimentul MaxiBox din mijloc al congeltorului ofera un spatiu de depozitare pentru incarcaturile mai mari, pentru ca dumeneavoastra sa va organizati spatiul mai usor si mai eficient.

Celelalte 2 compartimente ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv cel de congelare rapida si tava pentru gheata.

Functii tehnice

Tehnologia NoFrost din acest congelator impiedica formarea si acumularea de gheata.Asta inseamna ca nu mai trebuie sa dezghetati niciodata congelatorul iar acesta va functiona intotdeauna eficient.In plus, va exista mai mult spatiu pentru alimente, pachetele nu se vor lipi intre ele.

Aceasta combina frigorifica este conceputa cu tehnologia profesionala sistemul ProFresh, aceasta mentine nivelul optim de umiditate in frigider in asa fel ca alimentele proaspete sa ramana la o calitate superioara mai mult timp.

Functia de super-racire, este recomandata in special pentru racirea rapida a unor cantitati mari de alimente proaspete sau bauturi.

Functia de super-congelare este similara cu cea de racire, doar ca este folosita pentru a ingheta mult mai repede alimentele din congelator.

La nivelul tehnic, combina are un compresor si foloseste agentul de racire R600a.Combina se incadreaza in clasa climatica SN-N-N-T si beneficiaza de un sistem de racire Dynamic Air Control care permite distribuirea uniforma a temperaturii scazute in interior.

Combina frigorifica are o autonomie de 20 de ore.Acest model ofera tehnologie profesionala la un pret moderat, pentru ca este justificat de dotarile si spatiul mare, dar si de designul deosebit.Este alegerea perfecta pentru orice familie moderna din ziua de astazi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here