Whirlpool Fantasia II SPIW 412L 12000 BTU pret

0
1054
Aparat de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L

Un aparat de aer conditionat silentios, la un pret bun si cu un design modern este Whirlpool Fantasia II SPIW 412L Inverter 12000 BTU.

Aparatele de aer conditionat au devenit un electrocasnic indispensabil, in primul rand, pentru ca acesta ofera temperatura optima necesara pentru a ne putea odihni in lunile de cuptor. Whirlpool Fantasia II SPIW 412L 12000 BTU este ideal pentru a raci sau incalzi o suprafata de maximum 25-30 mp: locuinta sau birou.

Caracteristici generale

Acesta este un aparat de aer conditionat de tip split de perete. Daca doriti sa economisiti spatiul din afara locuintei, puteti alege aparate de aer conditionat multi-split.

Dotat cu tehnologia de tip Inverter si compresor rotativ, Whirlpool Fantasia II SPIW 412L 12000 BTU este un aparat de aer conditionat silentios scotand un zgomot de 21 de dB atunci cand ventilatorul este setat la prima treapta, la a doua va scoate un zgomot de 26 de dB, la treapta a treia a ventilatorului zgomotul va fi de 33 dB, iar maximum va fi de 40 dB la treapta a patra.

Filtrul Hepa este un filtru cu o densitate mare care ajuta la eliminarea polenului, prafului si a bacteriilor. Filtrul unui aparat de aer conditionat este foarte important deoarece poate imbunatati calitatea aerului.

Whirlpool Fantasia II SPIW 412L 12000 BTU se incadreaza in doua clase energetice; pentru incalzire acesta este in clasa A, iar pentru racire in clasa A+.

Aparat de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L unitate interna Aparat de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L unitate externa

Functiile aparatului de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412L 12000 BTU

Un aparat de aer conditionat silentios si econom, cu o clasa energetica superioara si la un pret accesibil isi multumeste cu siguranta potentialii client.

Whirlpool Fantasia II SPIW 412L 12000 BTU este prevazut cu al saselea simt – inovatia Whirlpool, Around U, Turbo, Auto Restart, 1 W Stand-by, Auto Clean, Sleep/ Night Mode, Back light Off, Real time Clock, Silent.

Al saselea simt este noutatea pe care cei de la Whirlpool au adus-o pe piata electrocasnicelor. Senzorii aparatului de aer conditionat monitorizeaza permanent ambientul si combina functiile de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare pentru a fi atinsa temperatura optima.

Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

Around U se foloseste de senzorii pozitionati in telecomanda si primeste informatii cu privire la temperature din jurul acesteia.

1 W Stand-by este modul la care trece aparatul de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412L 12000 BTU dupa atingerea temperaturii setate, economisind pana la 66% mai multa energie electrica.

Sleep/ Night Mode are 4 moduri si este programul pe care il puteti utiliza in timpul somnului. Aparatul de aer conditionat va fi foarte silentios si va modifica foarte usor temperature fiind conceput in accord cu schimbarile care se petrec in metabolismul corpului uman in timpul somnului.

Turbo (Jet) este modul cu ajutorul caruia obtinem mult mai repede temperatura dorita.

Functia Timer va ajuta sa programati aparatul de aer conditionat sa porneasca sau sa se opreasca oricand doriti.

Aparat de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L telecomanda Aparat de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L tot pachetul

Ce ne place la Whirlpool Fantasia II SPIW 412L Inverter 12000 BTU

  • Whirlpool Fantasia II SPIW 412L 12000 BTU este un aparat de aer conditionat silentios
  • Dispune de 4 moduri pentru somn, putand fi utilizat si pentru bebelusi
  • Este prevazut cu ceas in timp real
  • Este dotat cu Jet si obtinem foarte repede temperatura dorita
  • Este prevazut cu 4 D Air Inlet

Ce nu ne place la Whirlpool Fantasia II SPIW 412L 12000 BTU

  • Clasa energetica este buna, recomandabila (clasele A++ si A+++ sunt mai bune decat aceasta), in schimb recompenseaza cu functia 1 W Stanb-by fiind un aparat de aer conditionat econom.

Cui recomandam Whirlpool Fantasia II SPIW 412L 12000 BTU?

Aparatul de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L12000 BTU este ideal pentru cei care au copii mici, pentru cei care nu vor sa fie deranjati in timpul somnului nici de temperatura, dar nici de zgomot si celor care isi doresc un aparat de aer conditionat econom si dotat cu al saselea simt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here