Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473 – pret, pareri, opinii

0
1398
Aparat de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473

Pentru ultimul val de caldura va recomandam un aparat de aer conditionat de lux, cu un design modern si rafinat. Atat unitatea interioara cat si cea exterioara sunt albe. Albul este culoarea zapezii si o unitatea interioara alba va va oferi o iluzie optica de spatiu si racoare. In plus, se potriveste in orice incapere, indiferent de culoarea zugravelii sau stilul in care este mobilata camera. Cei 9000 BTU sunt suficienti pentru a raci sau pentru a incalzi aproximativ 20-25 mp, dar daca doriti un aparat de aer conditionat pentru o suprafata de 50-55 de mp va recomandam un aparat de aer conditionat multisplit.

Caracteristici generale

Unitatea interioara a aparatului de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473 masoara 770 x 283 x 201 milimetri si cantareste aproximativ 8 kilograme. Unitatea exterioara masoara 710 x 550 x 318 milimetri si are o greutate de 36 de kilograme.

Compresorul este de tip inverter, asadar va recomandam acest aparat de aer conditionat deoarece este foarte silentios. In functie de treapta ventilatorului, unitatea interioara a aparatului de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473 emite un zgomot de la 34 pana la 51 dB. Unitatea exterioara este si ea silentioasa si va produce un zgomot de maximum 62 dB.

Dotat cu tehnologia DC Inverter, acest aparat de aer conditionat este econom si eficient in acelasi timp.

Aparat de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473 unitate externa Aparat de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473 telecomanda

Clasa energetica performanta

Este important ca aparatul de aer conditionat achizitionat sa aiba o clasa energetica performanta, chiar daca este mai scump deoarece, in timp, facturile de la energia electrica vor depasi cu mult diferenta de pret. Toate modelele gamei de aparate de aer conditionat de la Vitoclima se incadreaza in clasa energetica A, o clasa energetica performanta. Echipamentele lor se remarca nu doar prin  randamentul energetic crescut si climatizare eficienta, ci si prin usurinta intretinerii si diversitatea de posibilitati de montaj. In plus, in stand-by are un consum minim de energie electrica.

Filtru

Filtrarea aerului din incapere sau din locuinta se face cu ajutorul unui filtru lavabil, antipraf, cu ajutorul caruia sunt retinute praful si impuritatile din aer. Acest filtru se curate foarte usor.

Functii si functionare

Ca orice aparat de aer conditionat, si aparatul de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473 este dotat cu functiile: incalzire, racire, ventilare si dezumidificare; functii ce au inceput sa defineasca aceste electrocasnice indispensabile.

Autocuratare automata. Aparatul de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473 se curata singur dupa fiecare utilizare. Dupa ce opriti functionarea aparatului de aer conditionat iar compresorul intrerupe procesului de climatizare, ventilatorul unitatii interioare va mai ramane in functiune inca o perioada de timp. Cu ajutorul acestui proces se asigura uscarea umezelii din vaporizator care creeaza in mod obisnuit mediul de dezvoltare al bacteriilor.

Sleep/ Night mode. Aceasta functie a aparatului de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473 are ca scop adaptarea regimului de functionare a acestuia in deplin acord cu modificarile metabolismului uman din timpul somnului. Acest process are loc fie printr-o crestere controlata a temperaturii (in regimul de racire) fie printr-o scadere a temperaturii (in regimul de incalzire) asigurand conditiile pentru un somn confortabil si revigorant.

Turbo. Cei de la Viessmann nu te lasa sa astepti. Daca ai uitat sa programezi aparatul de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473 poti utiliza functia Turbo pentru a obtine temperatura dorita in cel mai scurt timp.

Timer. Cu ajutorul acestei functii, poti programa aparatul de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473 cand sa porneasca sau cand sa se opreasca, astfel incat sa te bucuri mereu de temperatura potrivita.

De ce recomandam aparatul de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473?

  • Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473 este un aparat de aer conditionat silentios care nu va deranja nici somnul bebelusului, si nici persoanele varstnice sau pe cele care nu suporta zgomotul emis de aparatele electrocasnice.
  • Pretul acestui aparat de aer conditionat este situat la mijloc: nici prea ieftin, dar nici prea scump.
  • Functiile aparatului de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473 sunt exact cele care ar trebui atat pentru incalzire cat si pentru racire.
  • Functia de autocuratare automata nu permite dezvoltarea bacteriilor.
  • Are o clasa energetica performanta.

Ce am imbunatati la aparatul de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00473?

  • Clasa energetica A+ sau A++ ar fi fost ideala.
  • Un filtru de carbon care sa elimine mirosurile neplacute din aer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here