Răcitor și purificator de aer mobil ARGO HUSKY – Preț și Păreri

0
2370
Răcitor și purificator de aer mobil ARGO HUSKY - Preț și Păreri

V-ați săturat de temperaturile foarte ridicate care apar vara și care vă pot strica toate planurile? Dacă dispuneți de un buget limitat în privința rezolvării acestei probleme, atunci, în locul unui aparat de aer condiționat, puteți achiziționa un răcitor și purificator de aer mobil Argo Husky.

Acesta este accesibil, dispune de o mulțime de funcții pentru sporirea confortului și are un consum redus de energie.

Caracteristici generale răcitor și purificator de aer mobil Argo Husky

Acest aparat nu funcționează pe baza unui agent de răcire, ca aparatele de aer condiționat. El Folosește doar lichid (apă) și cuburi de gheață pentru a răci încăperea. Are incluse 2 pachete pentru gheață.

Astfel vă veți putea relaxa într-o atmosferă liniștită și răcoritoare, cu un cost minim, aparatul scăzând temperatura camerei destul de rapid și printr-o metodă necostisitoare.

Acest model are un design inovator și modern, cu un finisaj alb lucios, care vă asigură că aparatul se va potrivi în cadrul oricărui tip de interior și că va fi eficient în privința răcirii temperaturii din cameră.

Dispune de panou de comandă, un ecran digital pentru afișarea informațiilor importante. Vine împreună cu o telecomandă (pentru a-l putea controla cu ușurință de la distanță) și compartiment pentru depozitarea telecomenzii.

Are două moduri principale de funcționare: unul de răcire și umidificare, și altul pentru ventilație. Poate ajusta umiditatea în încăpere. Flapsurile de aer se reglează automat în ambele direcții și dispune de o pompă de stropire pentru sistemul de răcire.

Dimensiunile aparatului sunt de 825x279x356 milimetri. Clasa energetică este A și are o greutate de doar 7,1 kg iar zgomotul produs este de până la 66 dB.

Un răcitor și purificator de aer mobil Argo Husky integrează mai multe opțiuni de răcire și anume: Normal, Natural și Sleep (pentru utilizarea pe timpul nopții).

Dispune de un sistem dublu de filtrare pentru filtrarea aerului, inclusiv un filtru pentru praf și integrează funcția de sterilizare cu Silver Ion.

În plus, aparatul este fabricat din materiale de foarte bună calitate, pentru a îmbunătăți fiabilitatea și durabilitatea acestuia.

Răcitor și purificator de aer mobil ARGO HUSKY - Preț și Păreri (2) Răcitor și purificator de aer mobil ARGO HUSKY - Preț și Păreri (3) Răcitor și purificator de aer mobil ARGO HUSKY - Preț și Păreri (4)

Funcții și performanțe răcitor și purificator de aer mobil Argo Husky

Printre funcțiile disponibile se numără și funcția Timer, care permite programarea duratei de funcționare a răcitorului, și anume 1, 2, 4 și 8 ore.

Funcția Memory este asemănătoare funcției autorestart care se găsește pe aparatele de aer condiționat. Aceasta asigură repornirea aparatului, amintindu-și ultimele setări făcute.

Modul de funcționare

Un răcitor și purificator de aer mobil Argo Husky face uz de tehnologia evaporativă. Acesta folosește apa și cuburile de gheață (pentru o eficiență mai bună) pentru răcirea aerului. Astfel, aerul din încăpere trece prin filtru și prin panoul evaporativ în formă de fagure întorcându-se în cameră răcit și purificat de poluanți.

Flapsurile acestuia oscilează în mod automat vertical și orizontal, pentru un flux optim al aerului rece în încăpere.

În plus, răcitorul poate fi folosit chiar și în spații deschise, cum ar fi terasele, sau cu ușile și ferestrele deschise. De asemenea, nu necesită furtunuri pentru a funcționa.

Cui recomandăm răcitorul de aer mobil ARGO HUSKY?

Oricui își dorește o alternativă ieftină la obișnuitele aparate de aer condiționat, dar și comodă și portabilă. Consumul de energie este redus și îl puteți lua oriunde. Singurul dezavantaj este reprezentat de zgomotul produs atunci când funcționează la capacitate maximă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here