Pareri aer conditionat Daikin FTX25JV-RX25JV

0
829
Aparat de aer conditionat Daikin FTX25JV-RX25JV

Aparatele de aer conditionat sunt alternativa mai ieftina a centralei in perioada de tranzitie. In cazul in care esti o persoana mai friguroasa si inca nu ai achizitionat un aparat de aer conditionat, iti recomandam sa achizitionezi unul in sezonul de toamna pentru ca unele sunt la reducere si te ajuta sa te bucuri de temperatura dorita.

Caracteristici generale

Aparatul de aer conditionat este un aparat electrocasnic de succes, nu doar pe timpul verii, ci si in perioadele cu vreme schimbatoare. Daikin FTX25JV-RX25JV 9000 BTU este ideal pentru incaperi sau locuinte ce nu depasesc 20-25 de mp. In cazul in care suprafata pe care doriti sa o raciti/ incalziti depaseste numarul de metri patrati anuntati anterior, pentru a nu scurta perioada de functionare a aparatului de aer conditionat fortandu-l, puteti achizitiona mai multe electrocasnice de acest fel.

Alb, cu un design modern, aparate, aparatul de aer conditionat Daikin FTX25JV-RX25JV 9000 BTU este elementul de eleganta si rafinament din orice incapere. Unitatea interioara masoara 283 x 770 x 198 milimetri si cantareste 7 kilograme, iar unitatea exterioara are o greutate de 28 de kilograme si masoara 550 x 658 x 275 milimetri. Acest model este un split de perete.

Inzestrat cu tehnologia de tip Inverter si compresor  inverter, aparatul de aer conditionat Daikin FTX25JV-RX25JV 9000 BTU este foarte silentios, emitand un zgomot maxim de 22 de dB. Unitatea exterioara este putin mai zgomotoasa, producand in jur de 46 de dB atunci cand va fi pusa in functiune.

Aparat de aer conditionat Daikin FTX25JV-RX25JV tot pachetul Aparat de aer conditionat Daikin FTX25JV-RX25JV design Aparat de aer conditionat Daikin FTX25JV-RX25JV telecomanda

Clasa energetica si filtru

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX25JV-RX25JV 9000 BTU se incadreaza intr-o singura clasa energetica – clasa A+, atat pentru functia de racire cat si pentru cea de incalzire. Clasa energetica A+ este una performanta, caracteristica aparatelor electrocasnice moderne si econome.

Filtrul inovator de fotocatalitic din apatit de titaniu imbunatateste calitatea aerului recirculate din incapere.

Functii si functionare

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX25JV-RX25JV 9000 BTU este un aparat de aer conditionat destul de scump, dotat cu functii speciale la un pret pe masura. In afara de clasicele dotari precum racire, incalzire, ventilare si dezumidificare, Daikin FTX25JV-RX25JV 9000 BTU este prevazut si cu Hotstart, Timer, Sleep/ Night mode, Jet, Auto, Mod Confort.

Timer este functia cu ajutorul careia aparatul de aer conditionat Daikin FTX25JV-RX25JV 9000 BTU poate fi programat sa porneasca sau sa se opreasca oricand intr-un interval de maximum 24 de ore.

Sleep/ Night mode este functia care ofera temperatura optima pe parcursul somnului, fiind conceputa in acord cu schimbarile care se produc in metabolismul uman in timpul perioadei de odihna.

Jet este functia care raceste/ incalzeste mult mai repede incaperea sau locuinta in care este montat aparatul de aer conditionat, fata de timpul uzual necesar.

De ce recomandam Daikin FTX25JV-RX25JV?

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX25JV-RX25JV este un aparat de aer conditionat destul de scump, dar eficient, dotat cu functii moderne precum Timer 24, Silent, Jet, cu o clasa energetica performanta si un design elegant. Daca doriti sa achizitionati un aparat de aer conditionat pentru o incapere de maximum 20-25 mp si nu trebuie sa va incadrati intr-o anumita suma, alegeti Daikin FTX25JV-RX25JV.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here