Păreri Aparat Aer Condiționat Beko BXEU090

1
3561
Aparat de aer conditionat Beko BXEU090 unitate interioara

Un aparat de aer condiționat este ideal în orice casă, în special dacă soarele îți bate prin fereastră în a doua parte a zilei deoarece e greu să te odihnești în căldură. În plus, trebuie să alegi aparatul de aer condiționat perfect pentru locuința ta și în conformitate cu nevoile tale pentru a fi o achiziție cu adevărat utilă. Cei 9000 de BTU ar fi ideal pentru o cameră sau o locuință de aproximativ 20 de metri pătrați.

Design și clasă energetică

Albul se va potrivi mereu oriunde și oricând, chiar dacă te gândești să renovezi curând sau abia ai terminat de modernizat locuința. Pe fața aparatului condiționat se găsește sigla BEKO însemnată cu negru și ecranul digital pe care sunt afișate gradele. Așadar Beko BXEU090 este un aparat de aer condiționat cu un design potrivit oricărui spațiu de locuit sau de lucru.

Ocupă 795 x 187 x 265 centimetri și cântărește 8.8 kilograme. Unitatea exterioară este mai grea, având o greutate de 28 de kilograme și dimensiunile 780 x 245 x 540 centimetri.

Aparat de aer conditionat Beko BXEU090 unitate exterioara Aparat de aer conditionat Beko BXEU090 telecomanda

Clasa A este o clasă energetică performantă, dar nu atât de performantă precum clasele energetice A+, A++ sau A+++. În cazul în care vrei un aparat de aer condiționat economic, alege o clasă energetică superioară chiar dacă prețul de achiziție este mai mare.

Funcții și performanță

Compresorul rotativ Hitachi ajută la emiterea unui zgomot cât mai mic cu putință. Unitatea interioară este mai silențioasă redând un zgomot de maximum 53 de decibeli în timp ce unitatea exterioară ajunge la 62 de decibeli. Tehnologia inverter ajută la încălzirea sau răcirea aerului utilizând un mod mai economic, mai eficient, dar și mai silențios comparativ cu alte metode.

Aparatul de aer condiționat Beko BXEU090 este un aparat de aer condiționat prevăzut cu majoritatea funcțiilor dorite la un astfel de aparat: ventilare, dezumidificare, sleep/ night mode, auto, timer și încălzire.

Răcirea se face foarte repede deoarece se reglează automat direcția fluxului de aer pentru a se asigura un mediu plăcut.

Dezumidificarea este o funcție des utilizată în perioadele ploioase sau atunci când atmosfera este umedă la interior.  Acest program nu activează și funcția de răcire, reducând doar umiditatea pentru a crea un mediu plăcut.

Sleep/ Night mode este un program economic ce răcește sau încălzește treptat atmosfera pentru un somn liniștit și reconfortant.

Cu ajutorul timer-ului economisiți energie electrică programând aparatul de aer condiționat fie când să pornească, fie când să se oprească din funcționare.

Auto este funcția care face ca Beko BXEU090 să repornească la setările anterioare dacă, în timpul funcționării, curentul electric a fost oprit.

Concluzii

Beko BXEU090 nu este un aparat de aer condiționat ieftin și nici economic, dar este făcut din materiale de bună calitate și are un design simplu și atrăgător, potrivindu-se în orice casă. Cu ajutorul funcțiilor și programelor, acest aparat de aer condiționat este tot ceea ce aveți nevoie pentru a avea un aer curat și sănătos.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here