Dezumidificator de aer ARGO DRY 11 – 11 l/24h – Impresii, Păreri

0
1858
Dezumidificator de aer ARGO DRY 11 - 11 l/24h - Impresii, Păreri

Vă gândiți să vă cumpărați un dezumidificator de aer ARGO DRY 11 – 11 l/24h însă nu știți dacă este o decizie bună? În următoarele rânduri vă vom demonstra utilitatea unui astfel de aparat, ca dumneavoastră să puteți lua decizia corectă.

Scopul unui dezumidificator este de a menține în încăpere un aer curat și optim pentru respirat. Astfel, împiedică apariția bacteriilor, a mucegaiului și a altor elemente care pot genera alergii sau boli respiratorii. Modelul recomandat de noi este ARGO DRY 11 – 11 l/24h, având un preț foarte rezonabil pentru performanțele și funcțiile sale.

Caracteristici generale dezumidificator de aer ARGO DRY 11

Aparatul este fabricat din material plastic, este alb și are o greutate de doar 11 kg, fiind destul de portabil încât să îl puteți muta cu ușurință dintr-o cameră în alta, sau chiar dintr-o locuință în alta. Este și compact, având dimensiunile de 496/353/225 mm.

Capacitatea maximă de eliminare a excesului de umiditate din aer este de 11 l/zi.

Acest model este destul de silențios în timpul funcționării (are o singură treaptă de viteză), emițând un zgomot de maxim 43 dB. Sunetul este de aceeași intensitate cu cel pe care îl puteți auzi atunci când sunteți la bibliotecă.

Pe lângă prețul scăzut la cumpărare, veți beneficia și de reduceri la facturile lunare de electricitate. Asta pentru că puterea de consum a aparatului este de doar 190 W.

Dezumidificator de aer ARGO DRY 11 - 11 l/24h - Impresii, Păreri (2) Dezumidificator de aer ARGO DRY 11 - 11 l/24h - Impresii, Păreri (3) Dezumidificator de aer ARGO DRY 11 - 11 l/24h - Impresii, Păreri (4)

Mod de funcționare

Acest dezumidificator de aer ARGO DRY 11 – 11 l/24h elimină umiditatea excesivă din aer prin condensarea apei pe o suprafață rece. Pentru a ca acest proces să dureze cât mai puțin timp, este folosit și un ventilator. Astfel, aerul din încăpere trece prin serpentine metalice reci, rezultând astfel apa. Aerul rece rezultat trece apoi prin alte serpentine metalice calde, pentru a fi readus la temperatura camerei.

Vă recomandăm să nu folosiți dezumidificatorul la temperaturi mai joase de +5 °C sau de peste 35 °C deoarece îl puteți deteriora din cauză că nu este proiectat să funcționeze la asemenea temperaturi.

Dacă doriți o alternativă mult mai simplă și comodă la rezervorul de 3 l care colectează apa, puteți conecta canalul de evacuare la canalizare și nu veți mai fi nevoit să goliți rezervorul.

Dezumidificator de aer ARGO DRY 11 - 11 l/24h - Impresii, Păreri (5) Dezumidificator de aer ARGO DRY 11 - 11 l/24h - Impresii, Păreri (6)

Funcții și performanțe dezumidificator de aer ARGO DRY 11 – 11 l/24h

Acest dezumidificator de aer ARGO DRY 11 – 11 l/24h are, bineînțeles, un buton de reglare a umidității din cameră, care se rotește spre dreapta pentru a selecta nivelul dorit (între 80%-35%). Este recomandat să selectați un nivel sub 50%.

Funcția autorestart este cea care repornește aparatul după o eventuală întrerupere a electricității.

În momentul în care rezervorul se umple, aparatul se oprește și va porni o alarmă pentru a vă da de știre. Peste 10 secunde sunetul va fi repetat. Rezervorul în care este adunată apa se află în partea din față a aparatului, iar nivelul apei poate fi văzut printr-o fereastră transparentă.

Pentru transportul cu ușurință, dispune de mânere și roți multidirecționale.

Merită achiziționat un dezumidificator de aer ARGO DRY 11 – 11 l/24h?

Da, acest aparat are un raport calitate/preț excelent, un consum redus de curent electric și poate preveni mucegaiul, apariția bacteriilor, ajutând în același timp la conservarea mobilei, a cărților și a altor obiecte din casă. În plus, aerul devine mai potrivit pentru respirat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here