Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1881ELH-V – Impresii

0
844
Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1881ELH-V - Impresii

Un aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1881ELH-V poate echilibra performanța cu eficiența energetică, astfel încât economiile la curent să fie substanțiale.

Sunteți în căutarea unui aparat de aer condiționat care să vă răcească întreaga locuință fără probleme, dar, în același timp, să aibă un preț decent?

Daewoo DSB-F1881ELH-V Inverter, 18000 BTU este una dintre cele mai bune soluții. Acesta echilibrează în mod optim performanța cu eficiența energetică, astfel încât economiile la curent vor fi substanțiale.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1881ELH-V

Unitatea interioară măsoară 900 x 202 x 280 mm și are o greutate de 11 kg, iar zgomotul maxim pe care îl poate produce este de 54 dB, suficient de mic încât să nu vă deranjeze dacă nu sunteți iritat de zgomotoul de fundal. Unitatea exterioară are dimensiunile de 780 x 605 x 290 mm, cântărește 40,5 kg și poate emite un sunet de o intensitate maximă de 65 dB, care nu vă poate deranja însă vecinii. Ambele unități sunt albe.

Mai dispune și de un ecran LED pentru afișarea informațiilor necesare, iar în pachet este inclusă și o telecomandă.

Un aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1881ELH-V Inverter, 18000 BTU are capacitatea de răcire de 18000 BTU, fiind potrivit pentru folosirea într-o locuință cu suprafața de 40-50 mp.

Clasa energetică

Integrând două funcții principale, de răcire și de încălzire, aparatul are o eficiență energetică diferită pentru fiecare. Astfel, clasa de energie pentru răcire este A++, iar cea pentru încălzire este A+. Când vine vorba de economisirea electricității, acestea sunt cele mai eficiente clase, după A+++. Așadar, facturile dvs. lunare vor fi mai mici și veți avea posibilitatea de folosi pe o perioadă mai îndelungată aparatul.

La răcire, puterea consumată este 2100 W, iar ca consumată pe timpul încălzirii este de 2350 W.

Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1881ELH-V - Impresii (2) Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1881ELH-V - Impresii (3)

Funcții și performanțe

Aparatul dispune de toate funcțiile și modurile necesare pentru a vă oferi un plus de confort în orice moment al zilei. Nu dispune din păcate de tehnologia WiFi.

Funcția Turbo este utilă în momentele în care vreți să răciți sau să încălziți camera cât mai rapid posibil, crescând temporar puterea aparatului. Astfel, aerul poate fi răcit până la maxim 16 °C sau încâlzit până la 31 °C.

Sleep este numele funcției care ajustează temperatura automat pe timpul nopții, crescând sau reducând temperatura cu 1 °C pe oră, timp de maxim 2 ore. Tempratura va fi menținută apoi timp de 8 ore, iar după încă 2 ore aparatul se va opri.

Funcția antimucegai are rolul de a evita formarea mucegaiului și a bacteriilor în interiorul aparatului, prin funcționarea venilatorului cu încă 3 minute după oprirea aparatului. În acest fel, apa condensată de pe vaporizator poate fi eliminată.

Nu putea lipsi nici funcția de dezumidificare, care vă protejează de boli respiratorii și vă oferă un plus de confort, eliminând umiditatea excesivă din aer odată cu filtrarea lui de praf și de bacterii.

Modul autorestart este cel responsabil pentru repornirea automată a aparatului în eventualitatea întreruprii curentului electric.

Merită achiziționat un aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1881ELH-V Inverter, 18000 BTU?

Categoric da, dacă luați în considerare capacitatea crescută de răcire a acestuia, prețul decent care se justifică prin oferta bogată în funcții și economia la electricitate pe care o veți face în următoarea perioadă. Dacă aceste atuuri sunt de-ajuns pentru dvs., atunci aparatul nu vă va dezamăgi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here