Cele mai bune centrale termice pe gaz

0
1254

In caz ca erai in cautarea unor informatii referitoare la cele mai bune centrale termice pe gaz existente pe piata, atunci ai nimerit in locul potrivit. In cele ce urmeaza iti voi prezenta un top al celor mai utilizate centrale termice pe gaz din tara noastra. Acest top a fost realizat in functie de preferintele consumatorilor. Citind acest articol va veti face o idee generala cu privire la cele mai bune centrale termice pe gaz din tara noastra. Veti afla o multime de detalii despre caracteristicile lor, precum si alte date privitoare la aceste centrale termice pe gaz. Sper sa va ajut prin acest top.

Vezi aici toate ofertele!

1. Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE


Aceasta centrala utilizeaza tehnologia condensarii, eficienta fiind de 103%. Un avantaj major al acestei centrale termice pe gaz, fiind si motivul pentru care se afla pe primul loc in topul nostru, este consumul electric extrem de scazut. Centrala functioneaza cu ventilator, dar si cu o vana de gaz. Acest lucru contribuie la reducerea costurilor cu combustibilul. Acest produs poate asigura un debit constant de apa calda la temperatura dorita, acesta fiind si motivul pentru care este catalogat cu doua stele pentru confortul acm. Centrala este echipata cu un LCD in care veti regasi toate informatiile necesare pentru utilizarea functiei de incalzire. Un beneficiu al acestui ecran LCD este ca va afisa codurile de avarie. Acest lucru va facilita o diagnosticare facila a eventualelor probleme care ar putea aparea de-a lungul functionarii centralei. Produsul este prieten cu mediul inconjurator datorita noxelor pe care le emite. Acestea sunt foarte scazute. Centrala termica este destul de silentioasa. Zgomotul nu va depasi 36 de dB. Montajul acestei centrale este extrem de facil. Acest lucru este datorat constructiei ferme a conexiunilor hidraulice. Daca se va intampla sa aveti probleme cu aceste centrale termice pe gaz, atunci accesul la codurile de eroare, display-ul LCD, componentele din partea frontala a produsului, precum si key-lock-ul vor fi usor accesibile.

Vezi aici pretul!

2. Centrala termica conventionala Motan Sigma 24


Centrala Motan Sigma 24 are o clasa superioara de eficienta. Clasa de eficienta a acestei centrale este de trei stele. Daca vorbim despre confort, aceasta centrala este ideala datorita confortului superior, dar ei a fiabilitatii ridicate. Aceasta centrala se poate conecta fara nici o problema la un sistem de incalzire in pardoseala. De asemenea, ea mai vine echipata si cu un sistem inteligent de detectare a debitului de apa, precum si a necesarului de caldura. Pe timpul functionarii acestei centrale, stabilitatea este una foarte buna. Un alt avantaj al acestei centrale il consta depunerile foarte reduse de calcar. Veti constata ca nu se va depune calcar pe hidrobloc. Faptul ca nu se depune calcarul se datoreaza ca aceste centrale termice pe gaz sunt realizate din poliamida ranforsata cu fibra de sticla. Centrala are si o interfata prietenoasa. Aceasta are un afisaj digital si prezinta in acelasi timp si un cod de erori.

Vezi aici pretul!

3. Centrala termica murala in condensare Ariston Cares Premium 24 EU


Utilizarea acestei centrale va reduce consumul de gaz cu pana la 35% fata de o centrala conventionala. Acest lucru este echivalent cu o reducere imediata a tuturor cheltuielilor pentru utilizator. Alegerea unei astfel de centrale este o modalitate ideala de a economisi bani. Un alt avantaj al acestei centrale il consta faptul ca aceasta are un impact redus asupra mediului, fiind si o modalitate de a proteja mediul. Iti vei putea imbunatati astfel stilul de viata fara a renunta la confortul termic. In timpul procesului de productie al acestei centrale, ea este supusa la un numar de 155 de teste pentru a primi cat mai multe date referitoare la calitatea produsului. Scopul acestor teste este de a atinge un nivel de confort desavarsit. Materialele de fabricatie ale acestei centrale sunt inovatoare. Aceasta se caracterizeaza printr-o rezistenta extrem de ridicata in numeroasele conditii de functionare. Un avantaj major al acestei centrale este ca intretinerea ei este destul de simpla. Display-ul cel nou permite o utilizare rapida a tuturor functiilor centralei. In realizarea acestei centrale s-a urmat un design foarte simplu de origine italiana, aspectul ei fiind unul unic, care va atrage privirile.

Vezi aici pretul!

4. Centrala termica murala in condensare Immergas Victrix Exa 24/28 1 ErP


Acest model de centrala este considerat a fi unul de top al producatorului Motan. Un prim avantaj al acestei centrale il consta faptul ca emite o cantitate redusa de noxe. Aceasta centrala face parte din clasa Nox 5. Un prim avantaj al acestei centrale este ca a fost proiectata si construita pentru o eficienta si o economie maxima. De asemenea, aceasta centrala functioneaza dupa niste standarde europene. Ea vine echipata cu un senzor de presiune care asigura o protectie inteligenta. Aceasta centrala permite si conectarea unui crono-termostat. Eficienta ei este una destul de mare. Are un schimbator principal de caldura din otel inoxidabil, confortul fiind unul sporit. De asemenea, aceasta centrala termica mai vine echipata si cu o functie de aerisire in instalatie. Panoul de comanda prin intermediul unui display de tip LCD functioneaza fara probleme. Display-ul LCD asigura o interfata grafica evoluata si taste switch.

Vezi aici mai multe pareri despre aceasta centrala!

5. Centrala termica in condensare Ferroli DivaCondens F24 E


Aceasta centrala este una murala in condensatie pentru preparare de agent primar si pentru preparare apa calda magnetica. Ea dispune de un panou central digital cu un meniu inteligent si intuitiv in acelasi timp. Aceasta va permite o selectare rapida a modului de lucru dorit, dar permite si o vizionare a parametrilor de functionare. Menoul este extrem de usor de utilizat asigurand o asistenta tehnica eficienta. Centrala vine echipata si cu o placa electronica de utlima generatie ce permite optimizarea functionarii printr-un cronotermostat OpenTherm. Kitul de evacuare al gazelor arse este inclus in furnitura standard. Aceasta centrala are si o eficienta destul de ridicata, fiind eficienta chiar daca vorbim despre echipamentul de protectie impotriva inghetului. Un alt atu al acestei centrale il consta transmiterea de date in timp real. Aceasta centrala are garantie doar daca este instalata de o firma autorizata de producator, de aceea ar trebui sa aveti acest lucru in vedere atunci cand va decideti sa o cumparati.

Vezi aici mai multe detalii despre acest produs!

6. Centrala termica murala in condensare Beretta Ciao Green 29 CSI


Centrala are un raport de modulare 1:10, pompa fiind complet modulata. Puterea centralei este reglata in functie de necesarul efectiv de caldura pentru o economie cat mai mare de energie. Aceasta centrala mai ofera si un confort acustic garantat de numarul de cicluri on and off. Pompa este si ea complet modulata, maximizand performantele acestei centrale. De asemenea, un alt rol al pompei este de a reduce considerabil consumul de energie. Schimbatorul principal de caldura este realizat din otel inoxidabil. De asemenea, aceasta centrala mai vine echipata si cu filtre pe returul instalatiei de incalzire, dar si de intrare a apei reci. Este proiectata pentru termoreglare si ofera posibilitatea conectarii la un sistem solar. Alte avantaje ale acestei centrale sunt protectia anti-inghet, antiblocare, dar si anti calcar ale pompei.

Vezi aici pretul acestei centrale!

Cum alegi cele mai bune centrale termice pe gaz?

Alegerea unor astfel de centrale nu ar trebui sa fie prea grea, cu toate acestea, datorita numarului mare de caracteristici, dar si termeni cu care nu suntem foarte familiarizati ne pot crea numeroase batai de cap. Ideal ar fi sa ne gandim cu atentie daca avem sau nu nevoie de o astfel de centrala. Dupa care, in functie de cerintele noastre sa incepem sa cautam centrala ideala pentru noi. Nu uitati sa luati in calcul si spatiul alocat centralei. Va trebui sa cunoasteti cu exactitate dimensiunile de care dispuneti pentru instalarea centralei. Puteti chiar sa cereti sfatul unui expert inainte sa incepeti efectiv instalarea centralei dorite. Va puteti folosi chiar de acest top pentru a alege o centrala potrivita si cu siguranta nu veti da gres, pentru ca am inclus aici cele mai bune centrale termice pe gaz. Folosind una dintre aceste centrale termice pe gaz, veti putea fi siguri ca ati facut o alegere potrivita. Aceste centrale termice pe gaz sunt recomandate de o multime de persoane si ar trebui sa le luati si voi in calcul atunci cand va decideti sa cumparati o centrala noua sau sa schimbati una pe care o aveti deja. Dupa ce ati ales o centrala, va trebui sa cautati un centru specializat care se ocupa de instalarea acestei centrale. Unele magazine va pun la dispozitie si datele unui astfel de centru, pentru a va face viata mai usoara si pentru a nu cauta extrem de mult un centru care se ocupa de instalarea centralelor. Este indicat sa tineti cont ca unele centrale ofera garantie numai daca apelati la un centru specializat pe instalarea lor, de aceea ar fi de preferat sa va orientati catre instalarea autorizata a centralei.

Concluzie

In concluzie, nu uitati ca o centrala termica pe gaz ideala este cea care va acopera cerintele. Puteti sa urmati topul realizat de mine mai sus sau puteti sa va orientati catre alte centrale. Exista multe modele pe piata, dar ca un sfat general, ar fi bine sa citit cu atentie parerile celor care au cumparat inaintea voastra, astfel incat sa preintampinati eventualele neplaceri. Mult succes in alegerea unei centrale pe gaz potrivite!
Vezi ofertele pe Emag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here