Aparatul de aer conditionat Zantia Multisplit, 27000BTU – pareri si review

0
871

Zantia Multisplit este un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce poate fi utilizat atat in scop casnic, cat si pentru uz profesional. Acesta dispune de unitate exterioara de mare capacitate si de inca 3 interioare, putand astfel deservi apartamente sau birouri cu pana la 3 incaperi.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat Zantia Multisplit

Avand tehnologii mai avansate si o echipa tehnica dinamica si in continua evolutie, Zantia isi asuma solutii precise care combina inovatia cu simplitatea.

Aparatul de aer conditionat Zantia Multisplit
are o capacitate colectiva excelenta, fiind compus din 3 unitati ce insumeaza o capacitate pana la 27000BTU/h. Avantajele sunt numeroase, de la silentiozitate, pentru ca in unitatea de exterior sunt incluse si ventilatorul si compresorul de la racire, pana la usurinta instalarii. Unitatiile interioare sunt legate printr-o conducta si cateva cabluri, deci dispare necesitatea construirii unui conducte speciale pentru aerisire in special in tavan si pereti, motiv pentru care sunt denumite fara canal de dirijare. Dimensiunea unitatii interioare este 75cm x19.8cm x28cm.

Aparatele Zantia
au cele mai noi compresore si anume Super Inverter care permit o adaptare continua si eficienta a puterii de iesire, intr-un mod variabil. Tehnologia Super Inverter are un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului. Datorita acesteia, compresorul poate functiona gradual, modificandu-si automat turatia, in scopul economisirii de resurse. Astfel pe ciclurile lungi, randamentul este imbunatatit cu pana la 30-40%. Sistemul de filtrare nu este unul foarte performant, acesta avand competente doar impotriva particulelor de poluare. Temperatura minima de operare racire este de -15, iar ce a maxima de 50 grade, temperatura minima de operare racire este de -15, iar cea maxima de 30grade.

Clasa energetica

Eficienta energetica oferita de acest aparat este una foarte buna, avand clasa A++ la racire si clasa A la incalzire. Tensiunea de alimentare este de 220V. Consumul de energie este foarte mic, desi capacitatea este foarta mare si silentiozitatea este un atu important.

Functii si performante

Aparatul are un numar de doua compresoare sub aceeasi carcasa. Compresorul este rotativ ce functioneaza la aceeasi turatie, din momentul in care l-ai pornit si pana cand ajunge la temperatura setata(cand se inchide).

Aparatul Zantia MultISlit
are in componenta un nou compresor Super Inverter care permite o adaptare continua si eficienta a puterii de iesire, intr-un mod variabil. Aceste caracteristici permit nivelului de confort sa fie optim, iar consumul de energie sa fie cu 30-40% mai mic decat la unitatile conventionale cu compresor ON-OFF.

Functia de detectare a pierderilor de refrigeranat, atunci cand sunt detectate scapari unitatea interioara va arata codul “CE” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja mai bine compresorul inainte de a fi afectat de temperaturi ridicate cauzate de scaparile de agent frigorific.

Functia Turbo este modul ce permite sa aerisiti camera intr-un timp foarte scurt. Daca ati uitat sa lasati aparatul deschis sau sa il programati, si va doriti sa va racoriti cat mai repede aceasta mod va permite. Consuma mai mult curent electric, dar nu este un mod pe care il veti folosi zilnic.

Comfort Air ofera un flux de aer fin si confortabil camerei. Aceasta regleaza unghiul palelor pentru a preveni suflarea aerului catre oamneni.

Fiecare unitate este prevazuta cu cate o telecomanda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here