Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BKV-E,13000BTU – review

0
742

Piata aparatelor de aer conditionat este in continua expansiune la noi in tara, inzestrarea imobilelor cu astfel de aparate fiind de numai 18% fata de medie de 87% in UE. In perioadele cu temperaturi caniculare vanzarea aparatelor creste cu 15-20%, fata de cele cu temperaturi normale, ceea ce demonstreaza faptul ca achizitionarea unui astfel de aparat se face sub impulsul momentului, generat de caldura insuportabila a spatiului de locuit. Tocmai de aceea, va recomandam aparatul de aer conditionat Toshiba Miraj RAS-13BKV-E.

Caracteristici generale

Aparatul de aer conditionat Toshiba Miraj RAS-13BKV-E, este un aparat standard, de dimensiuni 798mm x230mm x293mm. Designul modern si elegant cu ecran plat, de culoare alba, fac combinatia perfecta pentru livingul dumneavoastra. Acest aparat are 6 viteze de ventilatie selectabile. Nivelul de zgomot este extrem de scazut de doar 42dB, are greutatea de 9kg. Temperatura maxima de operare racire este de 24 grade, iar cea minima de 15 grade, temperatura maxima de incalzire este de 46 grade, iar cea minima de 15 grade.

Acest aparat dispune de un filtru Hepa care a fost dezvoltat la baza unei tehnologii puternice de absorbtie a impuritatilor din aer pana la cele mai mici particule care plutesc in jurul nostru iar scopul principal este acela de a influenta pozitiv calitatea vietii si confortul tau. Mai dispune si de un filtru catalizator,anti praf si anti-alergic.

Consumul energetic

Aparatul se incadreaza in clasa energetica de racire A+, cu o capacitate de racire de 11260BTU, iar clasa energetica de incalzire este A++, cu capacitatea de incalzire de 12283BTU. Aceasta clasa are cel mai scazut consum de energie. Consumul nominal la racire este de3.3kW, iar cel la incalzire de 3.6kW.

Functii si performante

Functia Auto restart – permite aparatului sa isi reia activitatea in mod automat, dupa ce s-a produs o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari.

Modul Sleep asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, fara variatii prea mari de temperatura, consumul fiind unul cat se poate de redus.

Functia Auto Clean-dupa ce aparatul isi incheia activitatea, vaporizatorul va fi uscat pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.

Prin Functia Hi-Power face posibila racirea sau incalzirea mult mai rapida a incaperii. Daca va deranjeaza luminozitatea display-ului aceasta se poate regla.

Functia Beleiere, aceasta propaga aerul in fiecare colt al camerei si in 4 directii sus,jos, stanga, dreapta.

Timerul este functia care va permite sa programati aparatul de aer conditionat sa porneasca sau opreasca atunci cand doriti. Aceasta ajuta la sporirea confortului personal si va va ajuta sa gasiti acasa temperatura setata.

Sistemul de filtrare este alcatuit din 3 filtre formate:filtru hepa, anti praf, anti-alergic.

Filtru Anti praf, retine cele mai mici particule de praf din aer.

Filtru Anti-alergic este capabil sa asigure un aer mai curat si sanatos. Cel care absoarbe pulberile fine, sporii si micegaiul este filtru catalizator.

Aparatele cu tehnologie Inventer folosesc un model nou de compresor avand capacitatea frigorifica variabila,nimpreuna cu o unitate electronica de control care comanda capacitatea compresorului si turatia ventilatoarelor. Astfel, la pornirea aparatului, compresorul functioneaza la capacitate maxima, mult mai mare decat capacitatea nominala, reusind sa raceasca o incaperea intr-un timp mult mai scurt decat in cazul unui aparat obisnuit. Aceasta tehnologie reduce consumul de energie cu 30%, raportat la aparatele conventionale, acestea fiind si mult mai silentioase, zgomotul neplacut de pornire-oprire a compresorului fiind eliminat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here