Aparatul de aer conditionat Panasonic KE35TKE Standard Inverter – pareri si review

0
1106

Din cauza temperaturilor ridicate nu puteti sa va odihniti, iar acest lucru duce la agitare, irascibilitate si un randament scazut la munca? Acum este momentul cel mai bun pentru achitizitionarea unui aer conditionat.Daca nu aveti timp suficient sa alocati unei cercetari de piata, va recomandam aparatul de aer conditionat Panasonic KE335TKE Standard.

Caracteristicile generale

La capitolul design acest model are o linie eleganta si moderna.Unitatea interioara este alba, avand dimnesiunile de 850mm x199mm x290, si o greutate de 8kg.Zgomotul este unul foarte mic, de doar 20dB.Acest sistem functioneaza pe incalzire la temperaturi exterioare cuprinse intre -15 si +24,iar pe racire intre -5 si +43.La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar atunci cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu transimite flux de aer rece la inceperea procesului.Capacitatea de racire este de 12000BTU iar cea de incalzire tot de 12000BTU,ceea ce inseamna ca raceste o suprafata de 35mp, ideal pentru un apartament de 3 camere. Tot alba este si unitatea exterioara si are dimnesiunile de 780mm x289mm x542mm, si o greutate de 29kg.Zgomotul emis de aceasta este de doar 48dB.

Acest aparat dispune de un compresor de tip Inverter, si are o eficienta marita in comparatie cu aparatele de aer conditionat traditionale. Durata de viata este extinsa pentru componente si fluctuatiile vizibile de sarcina sunt eliminate.Acest aspect face ca unitatile cu inverter sa fie mai silentioase,reduce costurile de operare si numarul defectiunilor.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Panasonic KE35TKE Standard

Aparatul are clasa energetica de racire A++, cu un consum nominal la racire de 1090W, si clasa energetica de incalzire A, cu un consum nominal la incalzire de 1050W.Capacitatea la racire este de 3.4kW, iar la incalzire de 2.6kW.

Functii si performante

Panasonic este fara indoiala unul din liderii la nivel mondial in ceea ce priveste inovatia, avand mai mult de 90.000 de patentate prin care imbunatateste viata clientilor sai.Astfel, Panasonic este lider international in sectorul aparatelor de aer conditionat, toate produsele avand o calitate exterem de ridicata.

Pentru a asigura un aer curat si sanatos in camera, aparatul de aer conditionat Panasonic este echipat cu un nou sistem de purificare a aerului, numit PM2,5.Acest filtru capteaza virusurile si cei cu dimensiuni micro, pentru a-i elimina din aer si a crea o atmosfera interioara si confortabila.PM2,5 este un poluant de aer ce afecteaza in mod drastic sanatatea oamenilor. Dimensiunea acestui poluant in supensie este periculos de 30 de ori mai mica decat grosimea unui fir de par.Acest poluant neeliminat poate cauza probleme de respiratie periculoase cum ar fi bronsita.

Acest aparat beneficiaza de functia Wi-Fi Ready, ceea ce il face usor de controlat chiar si de pe telefon sau tableta.

Pe partea de functii de climatizare, aparatul dispune de urmatoarele:racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare.

Functia de ventilare aparatul ventileaza aerul din incapere in 3 trepte.

Functia de dezumidificare
este utila in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara cand umiditatea este excesiva.

Controlul automat al fluxului de aer vertical
, clapeta se balanseaza in sus si in jos automat.Fluxul poate fi setat si in unghi fix cu telecomanda.

Powerful Quiet, aceasta opreatie reduce zgomotele provocate de curentul de aer si se opreste automat dupa 20 de minute.

Cu modul Sleep aveti parte de un somn placut, silentios, fara probleme respiratorii (modul racire).

Auto-diagnosticare este pentru cazurile in care functiile nu sunt la parametri de functionare normala.

Autorestart
fiabilitatea aparatului este subliniata de aceasta functie, ce reporneste automat sistemul memorand ultimele setari de functionare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here