Aparatul de aer condiționat LDK 12K CH-ABI 12000 BTU

0
1328
Aer conditionat Inventer LDK 12K CH-ABI

Dacă dorești să achiziționezi aparat de aer condiționat cu un design unic și special, optează pentru LDK 12K CH-ABI 12000 BTU. Desenul futurist în nuanțe de maro va da bine indiferent de locul în care alegi să fie montat. Astfel, aparatul de aer condiționat va oferi un aer fresh locuinței sau biroului fără să fie nevoie să renovezi. Până acum am văzut aparate de aer condiționat albe, negre, negre cu design floral, roșii cu design floral și negru cu mov, dar e în trend și clasicul maro.

Caracteristici generale ale aparatului de aer condiționat LDK 12K CH-ABI

Aparatul de aer condiționat LDK 12K CH-ABI 12000 BTU este ideal pentru locuințe sau birouri ce nu depășesc 25-30 mp. În cazul în care suprafața de răcit este mai mare, achiziționați mai multe aparate de aer condiționat pentru a nu scurta viața acestuia, forțându-l.

Aparatul de aer condiționat LDK 12K CH-ABI 12000 BTU este dotat cu tehnologia de tip Inverter și este foarte silențios. În plus, compresorul este Panasonic și vă asigură o bună ventilare a aerului.

Unitatea interioară măsoară 800×280×190 milimetri și cântărește 10 kilograme. Zgomotul maxim dat de aceasta atunci când funcționează la ultima treaptă a ventilatorului este de 38 dB. Unitatea exterioară este albă, cântărește 39 de kilograme și măsoară 795×540×255 milimetri. Nivelul maxim de zgomot emis de aceasta este de 52 dB și nu vă va deranja vecinii.

Clasa energetică a aerului condiționat LDK 12K CH-ABI

Aparatul de aer condiționat LDK 12K CH-ABI 12000 BTU se încadrează atât pentru răcire cât și pentru încălzire într-o clasă energetică performantă, A+. Achiziționați acest aparat de aer condiționat pentru a avea facturi mai mici la energia electrică.

Filtrul și funcții speciale

Aparatul de aer condiționat LDK 12K CH-ABI 12000 BTU are un filtru antibacterian și lavabil, cu ajutorul căruia vor fi oprite praful și impuritățile mari, dar și microbii, oferindu-vă un aer curat și sănătos.

Sleep/ Night mode este funcția ideală pentru un somn odihnitor. Această funcție are 3 viteze la aparatul de aer condiționat LDK 12K CH-ABI 12000 BTU.

Timer este funcția care vă ajută să programați acest aparat de aer condiționat să pornească sau să oprească funcționarea la intervalele de timp pe care le doriți.

Autodiagnosticarea e funcția care vă va transmite un COD de eroare de fiecare dată când aparatul de aer condiționat LDK 12K CH-ABI 12000 BTU nu va funcționa în parametri normali.

Turbo vă ajută să obțineți rapid temperatura dorită, ulterior menținând-o constantă. Dacă ați uitat să programați aparatul de aer condiționat, iar în locuință sau la birou nu este temperatura dorită, accesați funcția Turbo.

Ce ne place la LDK 12K CH-ABI 12000 BTU?

  • Termostat 24 de ore.
  • Design nonconformist.
  • Clasă energetică performantă.
  • Este dotat cu 3 viteze pentru Sleep/ Night mode.

Vă recomandăm aparatul de aer condiționat LDK 12K CH-ABI 12000 BTU dacă doriți să schimbați albul clasic sau negrul sobru, cu un design unic și nonconformist. Programul pentru somn cu 3 viteze și filtrul excelent vor face diferența: un aer curat și un somn de calitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here