Aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH09QB-K3DNC -pareri si review

0
750

Gree cerceteaza, proiecteaza si dezvolta produse de aer conditionat de cea mai buna calitate din lume. China este cel mai mare producator mondial de aparate de aer conditionat. Acest lucru se face intr-o maniera de respect si loialitate fata de clientii lor. La Glee se investeste masiv in cercetare si dezvoltare, atat pentru aparatele de aer conditionat cat si pentru electocasnicele mici.Aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH09QB-K3DNC este cel mai potrivit pentru caminul dumneavoastra.

Caracteristici generale privind

Acest aparat este alb, de dimensiuni mici 790mm x275mm x200mm, cu o greutate de 11kg.Proiectat pentru o camera de pana la 25m patrati, aceasta unitate va ofera solutii de incalzire si racire pentru confortul pe tot parcursul anului. Temperatura maxima de racire este de 42C, iar cea minima de 15C(vara), temperatura maxima de incalzire este de 48CM iar cea minima de 15C(iarna) .Nivelul de zgomot este de 29dB, fiind foarte silentios. Aceasta unitate dispune de tehnologia Inverter ce reduce consumul de energie al aparatelor de aer conditionat cu minim 30% raportat la aparatele conventionale, acestea fiind si mult mai silentioase, zgomotul neplacut de pornire-oprire a compersorului fiind eliminat.

Consumul energetic

Aceasta unitate face parte din clasa energetica de racire A++, unde A este cea mai eficienta clasa cand vine vorba de economisirea energiei, iar clasa energetica incalzita este A+. Capacitatea de racire este de 9000BTU.Tensiunea de alimentare a aparatului este de 240V.

Functii si performante

Eficienta energetica este doar o piesa de comparatie dintre cele mai bune aparate de aer conditionat, dar este una foarte importanta .Centralele de climatizare din seria American Standard Heating Air Conditiong au emisii ridicate de SEER sau rapoarte de eficienta sezoniera, astfel incat acestea sa va ajute la reducerea facturilor de energie acum si in viitor.Deoarece fiecare dintre ele vine cu o garantie de 12 ani puteti fi siguri ca unitatea dumneavoastra va functiona bine si in viitor. Coeficientul randamentului sezonier la racire SEER este 6.1, iar la incalzire SCOP 4.

Filtru este de tip anti-alergeni,anti-bacterian,anti-praf,deodorizant.

Filtru deodorizant
este cu carbune activ si filtreaza particulele mici(bacterii microorganisme) si fumul .Nu toate aparatele de aer conditionat dispun de acest filtru.

Filtru anti-alergenic asigura un aer mult mai curat si sanatos.

Functiile cheie pe care un aparat trebuie sa le aibe sunt anti-bacterian si anti-praf, sunt doua filtre foarte importante deoarce acestea asigura inlaturarea bacteriilor din aer si a prafului.

Curatarea filtrelor a aparatului de aer conditionat este necesara dar nu este un eveniment care trebuie tinut minte, dar este esential. Motivul pentru care curatarea periodica a filtrelor este atat de importanta este pastrarea randamentului aparatului, respectiv a unei temperaturi constante in incaperile in care este utilizat.

Functiile speciale de care dispune aparatul autodiagnoza,dezumidificare,incalzire,purificare,racire si ventilatie.

Dezumidificarea absoarbe umiditatea din aerul incaperii.

Purificarea aerului
este o functie secundara a aparatului de aer conditionat si aduce utilizatorilor avantajul unui aer proaspat in fiecare zi. In momentul utilizarii, indiferent de temperatura aerului, acesta trece printr-un filtru lavabil care nu necesita inlocuire, numai in cazul in care a fost deteriorat sau rupt. Rolul acestui filtru este similar filtrului unui aspirator, care in momentul umplerii trebuie golit sau curatat.

Modul Turbo atinge rapid temperatura setata. Raciti instantaneu spatiul cu noua tehnologie de racire turbo de la Gree.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here