Aparat de aer conditionat Zephir MI-12SCO5 12000BTU – pareri si review

0
715

Pentru cei care isi doresc un aparat de aer conditionat insa nu vor ca acesta sa strice design-ul din casa, va recomandam aparatul Zephir, MI-12SCO5. Acest aparat este foarte avansat si dispune de carcateristicile necesare asigurarii celui mai inalt grad de confort, chiar si in spatii relativ mari.

Caracteristici generale

Aparatul se remarca printr-un design discret si elegant, unitatea interioara fiind alb cu display ascuns care se integreaza perfect in orice camera din locuinta. Display-ul ascuns arata informatiile referitoare la temperatura setata, programul utilizat precum si treapta de ventilare. Capacitatea generala este de 12000BTU sunt suficienti pentru a raci un apartament cu 3 camere sau chiar si o casa, chiar daca in cazul acesta randamentul aparatului va scadea. Dimensiunile unitatii interioare sunt de 800mm x275mm x188mm, cu o greutate de 7.2kg, mici in comparatie cu alte modele. Nivelul de zgomot al unitatii interioare este unul redus de 38dB, pe cea mai puternica treapta de ventilatie, foarte silentios.

Functiile din dotare sunt cele clasice, intalnite de obicei la orice aparat de acest gen:racire , incalzire, ventilatie si dezumidificare, si cateva functii speciale, cum ar fi: Auto Restart,turbo, sleep,1W in stand-by, auto detectia scurgerii de refrigerant. Are un compresor de ultima generatie, tip Inverter, ce are ca scop atingerea cat mai rapida a temperaturii setate si mentinerea acesteia cu un consum redus de energie. Acest lucru este posibil datorita compresorului optimizat ce poate functiona gradual in 25 de trepte de frecventa.

Consumul energetic

Adevarata performanta reiese din economia consumului cu care acesta reuseste sa asigure cel mai inalt grad de confort. Acest aparat atinge standardele clasei A++, pe racire si A+, pe incalzire. Tensinuea de alimentare este de 230V.

Functii si performante

Acest aparat are un filtru Cold Catalist ce elimina orice urma de miros neplacut, de la mirosul de tigara si pana la vaporii chimici.Pastreaza un aer proaspat necesara bebelusilor.

Filtru praf retine particulele de praf iar cel de mucegai, are rolul de a mentine schimbatorul de caldura uscat.

Functia 1W stand-by are un consum redus de energie electrica. Aparatele obisnuite au un consum de 5W, insa acest aparat scade consumul pana la 1W, ceea ce presupune o economie semnificativa.

Functia Auto detectia scurgerii de agent refrigerant, detecteaza orice urma de scurgere. Pe afisajul electronic va aparea semnul “CE” ce avertizeaza utilizatorul ca exista o mica defectiune tehnica. Astfel problemele sunt remediate, iar daunele produse sunt eliminate.

Modul Sleep, acest mod se foloseste in timpul noptii cand temperatura corporala sufera modificari, mentine temperatura constanta prin cresterea sau scaderea sistematica a gradelor din incapere. Astfel veti avea parte de un somn linistit si odihnit.

Modul Turbo raceste sau incalzete camera in cel mai scurt timp posibil. Acest mod consuma cel mai mult curent electric, dar nivelul de confort este pastrat la parametrii normali fara sa existe variatii ce pot cauza un disconfort termic.

Timer-ul
permite functionarea aparatului la intervale presetate de timp, chiar si cand dumneavoastra nu va aflati acasa. Functia auto-restart vine in ajutorul timer-ului accesta ajuntand sistemul de climatizare sa-si reia activitatea, conform ultimelor setari, in cazul unei pende de curent.

Cand aparatul porneste fantele orizontale se vor aseza automat in pozitia de suflare setata inainte de inchidere, datorita functie de memorare a unghiului de suflare.

Acest aparat este alegerea perfecta pentru cei care vor sa aiba parte de un produs calitativ si durabil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here