Aparat de aer conditionat Zass ZAC12/IP, Inverter,12000BTU – pareri si review

0
634

Te-au speriat caldurile din aceste zile si ai decis sa-ti iei, in sfarsit un aparat de aer conditionat? Vei vedea ca modelele sunt atat de variate, incat iti va fi greu sa alegi. Specialistii spun ca este bine sa tineti cont de cateva reguli de baza atunci cand plecati la magazin. Tocmai de aceea am pregatit pentru tine cateva sfaturi si criterii de care trebuie sa tii cont. Aparatul de aer conditionat Zass ZAC12/IP ,este cel mai potrivit.

Caracteristici generale

Unitatea interioara este complet alba insa in partea dreapta are 3 led-uri care indica programul folosit iar mai jos este prezentat un display mai mic care indica temperatura setata. Telecomanda are un display tip LED unde va sunt indicate toate setarile iar butoanele prezente sunt intuitive. Dimensiunile sunt 785mm x270mm x200mm cu o greutate de 10kg. Nivelul de zgomot emis de unitatea interioara este destul de mic, ajunge la 50dB, iar cea exterioara la 63dB. Aparatul are o capacitate de racire de 12000BTU,ceea ce inseamna ca face fata unei incaperi de 35m.

Aparatul are un compresor de tip Inverter ce isi regleaza in mod continuu randamentul de racire sau incalzire, reduce timpul de pornire al sistemului si ajunge mult mai rapid la temperatura solicitata. Acest model garanteaza mentinerea constanta a temperaturii si asigura un consum cu 30% mai mic fata de vechile aparate care nu mai respecta standardele UE. Aparatele de tip Inverter au o clasa de conssum mult mai buna decat cele pe sistem on/off.

Clasa energetica

Acest aparat face parte din clasa energetica de racire A+, cu un consum nominal la racire de 1.09kW, iar clasa energetica incalzita este A+, iar consumul nominal la incalzire este de 0.99kW. Capacitatea nominalala racire este de 3.6kW, iar la incalzire 4.2kW.

Functii si performante

Aparatul are un filtru cu carbon activ care elimina mirosurile neplacute si un filtru antibacterian care colecteaza particulele minuscule de praf si virusi pe care nici macar nu-i vedeti.

Functiile de climatizare a aparatului sunt:racire,incalzire, dezumidificare si ventilare in 2 trepte.

Functia de incalzire
poate lua locul centralei termice sau a caloriferului electric pe timpul iernii.

Dezumidificarea elimina din aer umiditatea, purificand aerul pentru a impiedica in acest mod sa apara mucegai, bacterii sau mirosuri neplacute.

Functiile speciale
de care dispune aparatul sunt:Auto Restart,Auto curatare,Timer,Sleep/Night Mode,Auto-diagnoza.

Auto Restart este folositoare in cazul penelor de curent,acesta va reporni automat cand curentul revine cu setarile anterioare.

Cu Auto curatare te vei bucura de un aer curat in casa. Aceasta functie impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului. Atunci cand aparatul este oprit din modul de functionare “racire” sau “incalzire” acesta va continua sa functioneze la o putere foarte mica, astfel incat apa de condens sa se evapore.

Modul Sleep asigura un mod de functionare economic prin racire sau incalzirea treptata a atmosferei, care se va stabiliza intr-un interval de 2h.

Cu Timer se programeaza momentul de oprire sau pornire a aparatului, asigurand atat un mediu placut cat si o functionare economica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here