Aparat de aer conditionat Yoki YW24IT DC Inverter 24000BTU – pareri si review

0
575

Iata-ne ajunsi din nou in vara,din ce in ce mai aproape de concediu.Pana atunci insa, ne asteapta zile tot mai calduroase.Daca vrei sa gasesti un remediu impotriva caniculei iminente, iti spunem ce oferte la aparate de aer conditionat sunt active anul acesta in magazinele online din tara. O varianta pentru casa dumneavoastra este aparatul Yoki YW24IT.

Caracteristici generale

Design-ul simplu a fost creat pentru a se potrivi cu orice interior modern. Culoarea alb mat ofera unitatii interioare un aspect prospat si rafinat. Dimensiunile unitatii sunt un pic cam mari 1033mm x313mm x650mm, cu o capacitate generala de 24000 BTU, perfect pentru livingul dumneavoastra de 50m. Greutatea unitatii interioare este de 14kg, un pic cam mare, dar acest lucru nu va afecta rezistenta peretelui. Consumul redus este dat in mare parte de compresorul tip Inverter, acesta reuseste sa faca acest model eficient dar si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este de 56dB. Pentru ca aerul ventilat de aparat sa fie intotdeauna lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute, acesta este dotat cu sistem activ de filtrare cu ajutorul generatorului de ioni pozitivi incorporat in unitatea interioara si a filtrelor speciale, reuseste sa filtreze aerul poluat de microparticule.

Aparatul ajunge la temperatuta minima de racire -15C, iar cea maxima 43C, temperatura minima de incalzire 15C, ia cea maxima 43C.

Clasa energetica

Conform specificatiilor acest aparat este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+ pentru incalzire. Consumul de energie nu reprezinta o problema, la final de luna acesta nu va creste cu mult factura la energie deoarece clasa A are cel mai scazut consum de energie.

Functii si performante

Compresorul din unitatea exterioara a aparatului este unul stabil, de o eficienta inalta. Valva de expasiune de inalta eficienta, controleaza fluxul de refrigerant. Ventilatorul axial are un design optimizat cu diametru mai mare decat cele obisnuite, pentru o mai buna distribuire a aerului ventilat.

Unitatea interioara are orificiile de absorbtie si evacuare a aerului largite precum si ventilatorul este construit in asa fel incat sa ofere un schimb mai bun de caldura si un volum mai mare de aer.

Tehnologia Inverter, are un consum redus de energie, imbunatatind totodata confortul in momentul utilizarii. Mai exact de indata ce se ajunge la temperatura dorita, compresorul continua sa functioneze, avand un consum redus la maxim, astfel temperatura din camera va ramane constanta.

Telecomanda are un display tip LED unde sunt indicate toate setarile facute iar butoanele sunt prezente si mari.

Modul Eco se foloseste pentru limitarea consumului de energie electrica.

Functia Health Air
, fluxul de aer este directionat in mod automat in sus pe modul racire sau directionat in jos pe modul incalzire, pentru a distribui aerul in incapere, fara a sufla direct in directia persoanelor din incapere.Controlul automat al fluxului de aer vertical permite si trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera.

Timer permite programarea orelor de funcionare/oprire.

Cu functia Auto protectie se detecteaza erorile aparute, afisate pe ledul unitatii interioare.

Auto restart
reia programele setate dupa ce alimentare cu energie a fost intrerupta.

Dezumidificarea
asigura un mediu confortabil chiar si atunci cand umiditatea este crescuta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here