Aparat de aer condiționat Yoki YW12IT – Impresii, Preț, Sugestii

0
1085
Aparat de aer condiționat Yoki YW12IT - Impresii, Preț, Sugestii

Vă aflați în căutarea unui aparat de aer condiționat accesibil, eficient din punct de vedere energetic și performant? Atunci un aparat de aer condiționat Yoki YW12IT  este soluția pe care noi v-o recomandăm.

Indiferent că e iarnă sau vară, temperaturile de afară vă pot afecta în mod drastic dispoziția și capacitatea de concentrare asupra activităților de zi cu zi. Această problemă poate fi însă ușor rezolvată, chiar dacă nu doriți să alocați un buget prea mare achiziționării unui aparat de aer condiționat.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Yoki YW12IT

Un aparat de aer condiționat Yoki YW12IT  este un aparat de tip split. Acest lucru însemnă că este format din două componente principale: o parte care se montează în interiorul locuinței și alta care se montează în exterior.

Unitatea interioară măsoară  799 x 280 x 183 milimetri și are o greutate de 10 kg. Este destul de silențioasă în comparație cu aparate de aer condiționat mult mai scumpe. În funcție de treapta de viteză în care se află ventilatorul, emite un zgomot de până la 40 decibeli. Astfel, activitatea dvs. obișnuită nu va fi afectată de zgomotul ventilatorului.

Unitatea exterioară are dimensiunile de 760 x 551 x 256 milimetri. Cântărește 30 de kilograme. Poate produce un sunet de intensitate maximă de 60 dB, tipic pentru acest tip de componentă, care nu vă va deranja vecinii însă.

Cele două unități sunt albe.

Atât capacitatea de răcire a aparatului cât și cea de încălzire este de 12000 BTU. Așadar, acesta este potrivit pentru a fi utilizat într-o încăpere cu suprafața cuprinsă între 18 și 25 mp.

Aparat de aer condiționat Yoki YW12IT - Impresii, Preț, Sugestii (2) Aparat de aer condiționat Yoki YW12IT - Impresii, Preț, Sugestii (3) Aparat de aer condiționat Yoki YW12IT - Impresii, Preț, Sugestii (4)

Consum energetic aparat de aer condiționat Yoki YW12IT

Luând în considerare prețul său foarte accesibil, acest model surprinde prin consumul deosebit de optimizat de curent electric. Cele două moduri de funcționare, încălzire și răcire, fac parte din două clase energetice diferite. Funcția de încălzire face parte din clasa A+Funcția de răcire se încadrează într-o clasă mai economă, A++. Singura clasă energetică mai eficientă este A+++.

Prin urmare, chiar dacă aparatul este unul destul de ieftin, asta nu vă va împiedica să faceți economii suplimentare la factura de electricitate.

Aparatul dispune de afișaj și de o telecomandă pentru a-l controla mai ușor de la distanță.

Funcții și performanțe

Yoki YW12IT , 12000 btu vă va surprinde în mod plăcut și în privința funcțiilor integrate, menite să vă aducă un plus de confort în orice moment al zilei.

Funcția Sleep este cea care modifică temperatura din încăpere în primele două ore de funcționare, în funcție de modul de funcționare ales (răcire sau încălzire) cu 2 °C, urmând să o mențină stabilă pe parcursul întregii nopți, pentru un somn mai bun.

Timer este funcția care permite programarea pornirilor sau opririlor aparatului, într-un interval de 24 de ore, după bunul plac.

Modul autorestart este cel care asigură repornirea aparatului în cazul în care se întrerupe alimentarea cu electricitate. Sunt păstrate setările inițiale, dinaintea căderii curentului electric.

Cui i se potrivește aparatul de aer condiționat Yoki YW12IT , 12000 btu?

Oricărei persoane care are un spațiu mic de răcit sau încălzit, și vrea să aloce un buget cât mai mic atât achiziționării aparatului cât și ținerii lui în funcțiune. Avantajul acestui model față de altele din aceeași gamă de preț este că nu face un compromis în cazul performanței sau a confortului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here