Aparat de aer conditionat Yashido AC-12YDO, 12000BTU – pareri si review

0
957

Temperaturile ridicate nu fac altceva decat sa mareasca gradul de disconfort si sa cauzeze reale neplaceri. Pentru cei care vor sa petreaca momente placute in interiorul propriei locuinte exista aparate de aer conditionat. Aparatul Yashido AC-12YDO este solutia dumneavoastra. Brandu-ul japonez Yashido se adreseaza consumatorilor cu buget redus, si are un excelent raport calitate/pret. Asemenea tuturor produselor asiatice, din punct de vedere estetic, ramane loc de imbunatatiri, nu putem sa nu apreciem ridicarea gradului de discretie prin implementarea display-ului mascat.

Caracteristici generale

Designu-ul simplu, alb si modern al aparatului, face sa se integreze cu usurinta in orice tip de decor. Este ideal pentru un apartament de 3 camere sau intr-un spatiu de birouri de pana la 35m, cu o capacitate de 12000BTU. Unitatea interna cantareste 9kg. Nivelul maxim de zgomot atins de cea mai puternica treapta de functionare a unitatii interioare nu depaseste 29dB, ce conduce topul celor mai silentioase aparate de aer conditionat.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul include 4 functii de climatizare:racire, incalzire, dezumidificare si ventilatie, un filtru antibacterian precum si mai multe functii speciale:Ionizare,Turbo mode,Timer,Sleep,Auto Restart.

Datorita tehnologiei Inverter, aparatul va porni la putere maxima, va aduce temperatura la nivelul dorit, moment in care va incepe sa ruleze cu o intensitate scazuta, suficient de mare pentru a mentine atmosfera optima. Avantajele unei astfel de tehnologii sunt consumul de energie cu 30% mai mic si zgomotul redus.

Tehnologia PFC(power factor correction) are rolul de a preveni pierderile energetice, crescand factorul de putere, acesta reprezentand raportul dintre puterea reala si puterea aparenta.

Clasa energetica

Aparatul se incadreaza in clasa energetica de racire A++, cu un consum nominal la racire de 1130W, iar clasa la incalzire A+, cu consumul de 1030W.

Functii si performante

Sistemul de filtrare este anti bacterian ce ajuta la prevenirea raspandirii unor bacterii sau altor agenti patogeni, este lavabil, se scoate usor, astfel nu mai trebuie sa va faceti griji aspura filtrulul ca trebuie schimbat si ati uitat sa cumparati.

Ionizatorul este de fapt un filtru aditional care este la ora actula cel mai avansat filtru de curatare si purificare a aerului din intreaga lume.

Unitatea interioara are un display ascuns cu afisare Led, usor de vazut ce face aparatul sa fie usor de folosit. Functia de autodiagnoza sau autoprotectie, previne deteriorarea serioasa a aparatului. Aceasta sesizeaza din stadiu incipient orice abatere de la regimul normal de functionare, opreste unitatea si afiseaza pe dispaly un cod specific fiecarei erori. In functie de aceste cod veti gasi in materialul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Modul Sleep este perfect pentru a fi utilizat pe timpul noptii pentru a mentine o temperatura constanta si asigura confortul atat de necesar pentru un somn linistit.

Timer-ul permite setarea a 4 evenimente pe parcursul urmatoarelor 24h, pornirea si inchiderea aparatului.

Functia Auto-restart este foarte utila in cazul unei pene de curent. In momentul repornirii, aparatul isi reia activitatea la aceeasi temperatura si la aceleasi setari fara sa fie nevoie de interventia utilizatorului pentru a-l reporni.

Dezumidificarea, cu aceasta functie aparatul extrage si elimina umezeala din camera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here