Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW – pareri si review

0
641

Tehnologia al saselea simt specifica produselor Whirlpool este valabila si in cazul acestui echipament extrem de performant, care inglobeaza toate calitatile unui aparat de aer conditionat si le transpune in realitate. Modelul de aparat Whirlpool asigura aerul rece si aerul cald atat de necesar in unele situatii!

Punctele tari ale aparatului Whirlpool de aer conditionat

Orice client se ghideaza dupa avantaje. Fara o lista clara si concreta a acestora, fara un rand de fotografii cat mai concludente, fara specificarea pretului, nimeni nu poate lua o decizie atat de importanta. Pentru ca a investi intr-un aparat de aer conditionat inseamna a alege un produs ce va fi folosit cativa ani buni, nu doar cateva luni, pret de o vara sau doua, pentru o racorire eficienta.

Asadar, merita amintite functia de airflow 4D, care asigura racirea rapida, schimbul de caldura bun, dar si eficienta energetica ridicata. De asemenea, al saselea simt detecteaza automat atmosfera din incapere si prin toate mijloacele necesare incearca sa asigure o temperatura cat mai placuta si adecvata corpului uman.

Dispozitivul poate fi folosit numai la nivel rezidential, acopera suprafete destul de mari si este extrem de silentios. Chiar si familiile cu copii mici pot opta pentru acest aparat, pentru ca aerul generat nu este deloc periculos pentru sanatate si, gratie functiei de ionizare, este mai curat decat cel de afara.

Daca, spre exemplu, temperatura din camera este una buna si aparatul detecteaza acest lucru prin tehnologia celui de-al saselea simt, se va controla fluxul de aer in consecinta, iar facturile la electricitate sunt cu pana la 20 la suta mai mici!

Chiar si in timpul somnului poate fi utilizat aparatul de aer conditionat, pentru ca poate tine pasul cu schimbarile in corpul uman peste noapte si temperatura creste cu un grad la fiecare ora si 2 grade la doua ore. In cazul in care este o pana de curent pe timpul noptii, sau chiar si ziua, gratie functiei auto restart, temperatura si viteza ventilatorului sunt reactivate conform ultimelor setari!

Aparatul se poate diagnostica singur, se poate curata singur, retine particulele de praf, nu elimina mirosuri neplacute, nu face mucegai, iar designul este unul special. Si fluxul de aer este special, fiind eliberat pe partea de sus cand este vorba de aer rece si pe jos cand este vorba de aer cald.

Insa mai exista si problema pretului, care pe multi ii determina sa renunte la ideea achizitionarii, insa o asemenea gingasie de aparat de aer conditionat care “toarce ca o pisica” este o ocazie de neratat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here