Aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 418L – Informații, Preț

0
735
Aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 418L - Informații, Preț

Vă aflați în căutarea unui aparat de aer condiționat modern, elegant și cu o capacitate mare de răcire/încălzire? Atunci un aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 418L Inverter, 18000 BTU reprezintă una dintre cele mai bune alegeri.

Acest model are o mulțime de atuuri pe lângă capacitatea de răcire, cum ar fi consumul redus de curent electric și operarea în modul silențios. E adevărat, prețul nu este unul scăzut, însă este pe măsura performanței.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 418L

Unitatea interioară are dimensiunile de 1002 x 315 x 238 milimetri și o greutate de 12,5 kilograme. Poate emite un sunet de maxim 40 decibeli, destul de mic în comparație cu zgomotul pe care un aparat de aer condiționat tipic îl produce.
Unitatea exterioară măsoară 830 x 629 x 285 milimetri și cântărește 38 de kilograme. Produce un sunet de până la 58 decibeli, care nu poate deranja pe cineva datorită amplasării într-un spațiu deschis.

Ambele unități sunt albe.

Filtrul de mare densitate integrat reține cu până la 90% din particulele de praf din aer.

Whirlpool SPIW 418L Inverter, 18000 BTU este însoțit și de o telecomandă pentru a putea fi controlat ușor de la distanță.

Capacitatea aparatului de răcire este de 18000 BTU, fiind potrivit utilizării în medii cu suprafața între 40 și 50 mp, cum ar fi o locuință mai mică. Capacitatea de încălzire este asemănătoare, de 17060 BTU.

Clasa energetică aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 418L

Aparatul face parte din două clase energetice, având două moduri de funcționare principale, unul de încălzire și altul de răcire. Funcția de încălzire face parte din clasa energetică A, iar cea de răcire din clasa A+. Acestea sunt două dintre cele mai bune clase privind consumul redus de energie electrică. Așa veți plăti o factură cât mai mică la electricitate pe tot parcursul utilizării aparatului.

Aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 418L - Informații, Preț Aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 418L - Informații, Preț (2)

Funcții și performanțe

Whirlpool SPIW 418L Inverter, 18000 BTU integrează o mulțime de funcții suplimentare destinate unei utilizări mai ușoare și unui plus de confort.

Funcția Sleep este cea care ține cont de metabolismul corpului uman pe timp de noapte. Prin urmare, aparatul crește temperatura selectată cu 1 °C/oră timp de 2 ore, apoi o menține pe toată durata nopții.

Modul 4D airflow inlet este cel care asigură un schimb eficient de căldură pentru o eficiență crescută în ceea ce privește consumul de energie.

Funcția Timer vă poate ajuta să setați orele de funcționare și de oprire ale aparatului, în următoarele 24 de ore. Puteți folosi acest mod pe timp de noapte sau pentru a stabili orele de funcționare ale aparatului în timpul în care sunteți plecat de acasă.

Modul autocurățare are rolul de a menține curat și uscat interiorul aparatului de aer condiționat, împiedicând formarea de bacterii și de mucegai.

Autorestart este numele funcției care se ocupă de repornirea aparatului după căderea curentului electric, cu setările sale anterioare.

Merită achiziționat aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 418L Inverter, 18000 BTU?

Cu siguranță, dacă pe lângă o capacitate crescută de răcire aveți nevoie și de multe funcții care să îmbunătățească randamentul aparatului, și, prin urmare, calitatea aerului din locuință. În plus, acest model are un consum redus de electricitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here