Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 418 Inverter – detalii si pareri

0
729

In perioadele toride de vara nu exista electrocasnic mai important ca aparatul de aer conditionat.In functie de buget sau de tipul de locuinta acestea variaza.Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418 Inverter, este ideal pentru familia dumeavoastra.

Caracteristici generale

Aparatul de aer conditionat Whirlpool este un aparat standard, de dimensiuni(1002mm x238mm x315mm).Designul este clasic, alb, se monteaza pe perete si se integreaza perfect in locuinta dumneavostra. Raceste aproximativ 36m, o suprafata foarte mare pentru un aparat. Nivelul de zgomot este de 33dB, silentios. Greutatea unitatii interne este de 12.5kg, un pic mai mare fata de alte aparate, dar asta nu trebuie sa va ingrijoreze asupra stabilitatii peretelui. Compresorul este de tip Inverter 18000BTU,este ultima inovatie in randul aparatelor de aer conditionat, face ca nivelul de zgomot al acestora sa scada chiar daca capacitatea este sporita.

Consumul energetic

Clasa energetica este foarte importanta la aparatele de aer conditionat deoarece ele consuma curent, iar acest aspect va face sa va uitati la clasa atunci cand il cumparati.Aparatul se incadreaza in clasa energetica de racire A++, cu o capacitate de racire de 17060BTU,iar clasa energetica incalzita A, cu capacitatea de incalzire de 18084BTU.Capacitatea nominala la racire este 1504W, iar la incalzire 1465W. Are un consum redus cu cel putin 30% fata de un aparat conventional.

Functii si perfomante

Functiile care nu ar trebui sa lipseasca unui aparat de aer conditionat sunt cea de dezumidificare, modul sleep,curatare automata , functia turbo si bineinteles functia de incalzire (nu toate aparatele beneficiaza de aceasta functie).

Functiile speciale de care dispune acest aparat sunt: al 6-lea simt,Timer, 4D Air Inlet , Dim black light off,Jet, Super Silent,Power Save.

Aparatele de aer conditionat cu inventer din punct de vedere tehnologic acestea sunt cele mai eficiente tipuri de unitati, pentru ca permit functionarea compresorului de racire la un nivel de putere variabil, in functie de diferenta intre temperatura din incapere si cea dorita de utilizator.

Functia 6th Sense Air flow senzorii monitorizeaza permanent ambientul, aparatul combina functiile (racire, ventilare,uscare), astfel incat sa fie atinse conditiile optime in incapere.

Functia 6th Sense Power Saver
odata functia activata aparatul ajusteaza automat temperatura setata pentru racire (24-28C) pentru a asigura un consum optim de energie si un mediu confortabil pentru utilizator.

Functia 6th Sense Sleep, temperatura setata creste cu 1C la fiecare ora, pana la 2C la fiecare doua ore, asigurandu-se ca utilizatorul nu simte frig pe timp de noapte.In afara de oferirea confortului optim, aceasta functie permite economii semnificative de energie.

Filtru HD (densitate inalta) incaperea are un aer proaspat si curat.Acest filtru ofera o filtrare imbunatatita, eliminand chiar si cele mai mici particule de praf si transformand aerul poluat intr-un aer curat si energizat.Filtrele se mentin simplu si usor, trebuie doar spalate.

Functia Auto Clean, poate nu stiati dar aparatul poate sa produca mucegai si sa imprastie microbi.Aceasta deoarece diferenta dintre temperatura interna si cea externa a aerului duce la formarea de umiditate in interiorul unitatii, iar umiditatea aduce bacterii.Functia Auto curatare ruleaza automat ventilatorul chiar si dupa ce il opriti, pastrand totul uscat,fara miros neplacut.

Functia Arround U
, senzorul de pe telecomanda transmite catre unitatea interna temperatura existenta in locul in care se afla telecomanda.

Dezumidificarea, aceasta optiune elimina umiditatea in exces din mediul dumneavoastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here