Aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L

0
797
Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L

Dacă și tu ești în căutarea unei metode de combatere a căldurii specifică secolului nostru, un aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L este o alegere înțeleaptă.

Cu toții știm că în secolul în care trăim nu mai este îndeajuns să ne folosim doar de ce ne-a lăsat Domnul pe pământ, sau de metodele pe care le știm de la stră-străbunicii noștri atunci când vine vorba despre metode de combatere a căldurii.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L

Datorită designului modern și discret, acest apărat își găsește locul în fiecare locuința în care este montat, încât te face să crezi că acesta ar fi trebuit să fie acolo dintotdeauna.

Unitatea interioară este de culoare albă, cântărește 8 kilograme și măsoară 818 x 270 x 217 milimetri. Unitatea exterioară cântărește 23 de kilograme și măsoară 660 x 484 x 240 milimetri. Aceasta produce un zgomot de maxim 49 de db, motiv pentru care tindem să credem că vecinii dumnevoastră nu vor fi absolut deloc deranjați.

Aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L beneficiază de tehnologia de tip Inverter, această tehnologie oferindu-i aparatului un control strict al rotațiilor compresorului, motiv pentru care eficiența aparatului crește iar vibrațiile și zgomotul scad.

Filtrul HD+ (densitate înaltă) este unul de ultimă generație, compus din carbon activ, motiv pentru care acesta reușește să rețină până la 90% din particulele de praf. Filtrul adițional are rolul de a dezinfecta aerul care trece prin echipamentele de climatizare și totodată reține mirosurile neplăcute.

Cu ajutorul acestor filtre, aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L vă va oferi întotdeauna un aer proaspăt și curat, lipsit de bacterii și plăcut persoanelor care beneficiază de acesta.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L (2)Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L

Clasa energetică

Aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L face parte din  două clase energetice. Acesta aparține clasei A+ pentru răcire și A pentru încălzire. Aceste clase energetice se încadrează în topul 5 al claselor energetice, fapt pentru care consumul acestui aparat este extreme de mic.

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L

Datorită funcțiilor nenumărate pe care aparatul Whirlpool SPIW 412L le are, considerăm că acesta este un aparat de aer condiționat inovator.

Funcția 4D airflow inlet asigură o răcire rapidă, un schimb eficient de căldură, deci o eficiență ridicată.

6th Sense Air Flow este o altă funcție pe care acest aparat de aer condiționat o are și v-o poate oferi. Aerul condiționat selectează automat modul în care acesta va funcționa (răcire, ventilare, uscare), în funcție de temperatura din interiorul camerei.

6th Sense Sleep este funcția care vă asigură că pe timp de noapte acesta nu vă va oferi un disconfort termic, deoarece funcția reușește să țină pasul cu schimbările metabolismului dumnevoastră pe timp de noapte. Spunem asta deoarece funcția aceasta crește temperatura pe timp de noapte cu 1° C la fiecare o oră. Pe lângă confortul optim pe care vi-l poate oferi, funcția 6th Sense Sleep vă mai poate oferi și economii semnificative de energie.

6th Senso On/Off Timer vă oferă posibilitatea să vă setați ora exactă de oprire și de pornire. Acest lucru vă asigură un somn liniștit pe timp de noapte și totodată aerul condiționat rulează economic.

Funcția Auto Curățare este funcția care vă garantează că aerul condiționat nu va prinde niciodată un miros neplăcut din cauza mucegaiului și a bacteriilor care se dezvoltă în schimbătorul de căldură atunci când schimbătorul este umed. Acesta funcție reușește să țină schimbătorul de căldură uscat.

Care este motivul pentru care noi vă încurajăm să cumpărați un aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L?

  • Designul de care dispune acest aer condiționat este unul modern și rafinat, motiv pentru care și camera în care acesta va fi amplasat va arăta mult mai bine;
  • Deține nenumărate funcții extrem de folositoare, multe dintre ele reușind să vă satisfacă pe dumnevoastră în totalitate, iar altele salvând natura economisind energie electrică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here