Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter – pareri si review

0
539

Nu conteaza unde locuiesti, in zilele calduroase de vara, oricine ar trebui sa aiba un aer conditionat pentru a face fata temperaturilor insuportabile.Daca inca nu ti-ai achizitionat inca un astfel de aparat, acum este momentul cel mai bun.Va propuneam un aparat de o calitate foarte buna , cu o multime de functii si la un pret excelent, este aparatul Whirlpool SPIW 421L.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat Whirlppol SPIW 412L Inverter, 12000BTU

Avand o unitate alba, eleganta, aparatul se integreaza perfect in casa dumneavoastra.Are un display negru cu Led ce indica temepratura si programul folosit.Dimensiunile sunt mici de 818mmx 217mm x270mm, si o greutate de 8kg.Este un aparat foarte silentios, zgomotul emis fiind de 40dB.Raceste o suprafata de 35mp, are o capacitate de racire de 12000BTU si de incalzire de 12454BTU.Tot alba este si unitatea exterioara cu dimensiunile de:660mm x240mm x482mm, cu o greutate de 23kg.Zgomotul emis de aceasta iar este mic de doar 49dB.

Elementul de filtrare al acestui aparat este unul de foarte buna calitate ce include filtru HD ce retine pana la 98% din particulele de praf, imbunatatind calitatea aerului.Aparatul mai dispune si de un filtru carbon activ ce inlatura mirosurile neplacute ca polenul sau amoniacul si retine prin intermediul suprafetei fultrului cu fibra electrostatica, praful, fumul si parul de animale ce pot provoca alergii.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Whrilpool SPIW 412

La capitolul eficienta energetica are un randament foarte bun.Clasa de racire este A+, iar clasa de incalzire A.Capacitatea nominala la racire este 3.51kW, iar la incalzire 3.65kW.Tensiunea de alimentare este de 240V.
Functii si performante

Tehnologia inverter asigura o functionare constanta si optima, cu un consum redus de energie electrica.Rolul sau principal este de a asigura confortul in mod constant.

Tehnologia al 6th simt este o inovatie a celor dela Whirlpool prin care este monitorizat constant ambientul si care combina functiile de racire, incalzire si dezumidificare, pentru a obtine cel mai ridicat grad de confort.

Functia 4D Airflow intlest asigura un flux mare de aer, o capacitate mai mare la acelasi nivel de zgomot.

Display-ul telecomenzii va arata o multime de informatii asupara functiilor.In partea stanga este afisata temperatura pe care aparatul o are, iar in partea dreapta ceasul.Acesta este si Timer ON/OFF, care va permite sa programti aparatul pentru pornire/oprire in ce interval de timp doriti.

In partea de sus a ecranului puteti vedea ce mod de functionare este in desfasurare, iar in partea de jos a display-ului puteti gasi iconitele functiilor speciale cum ar fi:Turbo mode, Arround U, Sleep mode, 6th, si Power Save mode.Mai puteti vedea si FAN Speed ce indica nivelul precum(high, medium, low).Alegeti modul apasand butonu Fan. Daca apasati repetitiv va veti duce catre alte moduri.

Dry mode este pentru umiditate, unde umezeala este un factor important pentru confort.Viteza este la treapta cea mai joasa pentru a facilita reducerea umiditatii.

Cand nu este nevoie sa scadeti temperatura, puteti folosi aerul conditionat la modul Fan.

Cu tehnologia al 6-lea simt, temperatura si viteza se ajusteaza automat, in functie de cea din camera.

Arround U, aparatul lucreaza in locul unde este localizata telecomanda.Cand apasati butonul Arround U senzorul din telecomanda este activat, asta inseamna ca temperatura din camera scade pana ajunge la cea a telecomenzii.

Utilizati Turbo Mode daca vreti sa raciti camera in cel mai scurt timp posibil.

Power Saver, aparatul ruleaza la temperatura 25C+ LOW Fan Speed, pentru a maximiza la maxim consumul de energie.
Directia aerului poate fi ajustata prin apasarea butonului SWING.La apasarea Swing On fantele incep sa se miste, iar daca apasati inca o data fantele vor incepe sa miste in directia unghiului dorit.

Puteti folosi Timer&Clock pentru a opri/porni aparatul.

In Sleep mode aparatul lucreaza la cel mai mic nivel,asigurandu-va un mediu placut pentru un somn linistit.Aparatul se opreste automat dupa 8h de functionare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here