Aer conditionat Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU – pret, pareri

0
3726
Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L

Un aparat de aer conditionat silentios, la un pret bun si cu un design modern este Whirlpool SPIW 412L Inverter 12000 BTU, prevazut cu 4D Airflow Inlet.

Aparatele de aer conditionat ne ofera temperatura necesara in primul rand pentru a ne putea odihni in perioada fierbinte de vara. Whirlpool SPIW 412L Inverter 12000 BTU este ideal pentru a raci sau incalzi o suprafata de maximum 25-30 mp: locuinta sau birou.

Caracteristici generale

Acesta este un aparat de aer conditionat de tip split de perete si pentru fiecare unitate interioara montata veti avea nevoie si de o unitate exterioara.

Dotat cu tehnologia de tip Inverter si compresor rotativ, Whirlpool SPIW 412L Inverter 12000 BTU este un aparat de aer conditionat silentios scotand un zgomot de maximum 55 de dB la treapta a treia a ventilatorului.

Filtrul Hepa este un filtru cu o densitate mare care ajuta la eliminarea polenului, prafului si a bacteriilor, oferindu-va un aer curat, proaspat si sanatos.

Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU se incadreaza in doua clase energetice; pentru incalzire acesta este in clasa A, iar pentru racire in clasa A+.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L unitate interna Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L unitate externa

Functiile aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

Un aparat de aer conditionat silentios si econom trebuie sa fie dotat cu functii pe masura pentru a putea multumi majoritatea clientilor de pe piata.

Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU este prevazut cu al saselea simt, Around U, Turbo, Auto Restart, Power Saver, Auto Clean, Sleep/ Night Mode, 4D Air Inlet, Real time Clock.

Al saselea simt este inovatia pe care cei de la Whirlpool au adus-o pe piata electrocasnicelor. Senzorii aparatului de aer conditionat monitorizeaza permanent ambientul si combina functiile de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare pentru a fi atinsa temperatura optima.

Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

Around U se foloseste de senzorii pozitionati in telecomanda si primeste informatii cu privire la temperature din jurul acesteia.

Power Saver detecteaza temperatura din camera si controleaza fluxul de aer economisind pana la 20% la facturile de electricitate.

Sleep/ Night Mode are 4 moduri si este programul pe care il puteti utiliza in timpul somnului. Aparatul de aer conditionat va fi foarte silentios si va modifica foarte usor temperature fiind conceput in accord cu schimbarile care se petrec in metabolismul corpului uman in timpul somnului.

Turbo este functia cu ajutorul careia obtinem mult mai repede temperature dorita.

Functia Timer va ajuta sa programati aparatul de aer conditionat sa porneasca sau sa se opreasca oricand doriti.

Daca doriti mai multe informatii, pe newprodus.ro puteti gasi o descriere mai ampla a acestor functii. Va invitam sa aruncati o privire!

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L telecomanda Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L tot pachetul

Ce ne place la Whirlpool SPIW 412L Inverter 12000 BTU

  • Pret atractiv
  • Whirlpool SPIW 412L Inverter 12000 BTU este un aparat de aer conditionat silentios
  • Dispune de 6th Sense Sleep; temperatura setata va fi modificata cu maximum 2 grade C in acord cu schimbarile din metabolismul corpului uman din timpul somnului
  • Este dotat cu ceas in timp real
  • Este dotat cu Jet si obtinem foarte repede temperatura dorita
  • Este prevazut cu 4D Air Inlet

Ce nu ne place la Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

  • Clasa energetica nu este cea mai performanta. Am fi preferat clasa A++ sau A+++. In schimb, Whirlpool SPIW 412L recompenseaza cu functia Power Saver fiind un aparat de aer conditionat econom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here