Aparat de aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium – pareri si review

0
567

In general, cand cineva face referire la un aparat Whirlpool, indiferent ca este vorba de un frigider, de o masina de spalat, de un aparat de aer conditionat, automat gandul zboara la celebrul al saselea simt si la performantele acestor echipamente. In cazul modelului Fantasia II Premium, functiile sunt perfecte pentru orice familie care se respecta si cauta sa traiasca in conditii de confort si decenta, la preturi rezonabile.

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat Whirlpool

Prima trasatura specifica aparatelor Whirlpool este al saselea simt. Ce inseamna acest lucru? In primul rand, echipamentele monitorizeaza ambientul si isi combina astfel functiile incat sa atinga conditiile optime de confort in orice incapere.

Mai mult decat atat, se poate vorbi si de functia extrem de moderna denumita Around You, care este caracterizata prin faptul ca se realizeaza o temperatura unitara in incapere. Iar functia Auto Cleaning System implica incalzirea si uscarea vaporizatorului dupa fiecare folosire.

Lucrurile bune nu se opresc insa aici! Acest aparat standard, ideal pentru uz rezidential, poate fi montat pe perete, are un design foarte placut si functioneaza cu un filtru HD carbon activ. Poate acoperi o suprafata de pana la 35 de metri patrati si exista 4 trepte ale ventilatorului ce pot fi folosite.

Modelul Whirlpool Fantasia II
poate fi programat chiar si in timpul somnului, consuma foarte putin in stand by, pana la 1W, beneficiaza de ceas in timp real si este atat de elegant incat se potriveste pe orice perete!

Insa potentialii cumparatori trebuie sa tina cont si de dezavantaje: kitul de instalare nu este inclus, insa gradul de silentiozitatea compenseaza aceasta trasatura oarecum negativa. Dispozitivul dezumidifica, ventileaza, incalzeste sau raceste atmosfera din incaperi si nu beneficiaza de moderna functie ce include controlul cu ajutorul unui dispozitiv conectat la reteaua Wi Fi!

Si pretul este decent, suficient de mic incat sa determine orice potential client sa il cumpere si suficient de mare incat sa atraga atentia asupra calitatilor acestui produs! Cu alte cuvinte, cei care isi doresc un sistem de racire sau incalzire al locuintei inteligent, care sa functioneze in cele mai bune conditii, care sa nu puna probleme la utilizare, sunt invitati sa isi consulte familia si bugetul de care dispun, sa citeasca din nou caracteristicile acestui produs, si sa actioneze in consecinta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here