Whirlpool AMD 350/1Sail 9000 BTU

0
801
Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 350/1 Inverter Sail 9000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt

Te-ai gandit vreodata sa achizitionezi un aparat de aer conditionat dotat cu al saselea simt? Acum ai ocazia cu Whirlpool AMD 350/1 Inverter Sail 9000 BTU, potrivit pentru garsoniere, apartamente sau camere, fiind ideal pentru suprafete de pana in 20 mp.  Este un aparat de aer conditionat de tip mono split, fiind necesara o unitate exterioara pentru fiecare unitate interioara montata.

Whirlpool AMD 350/ Sail 9000 BTU este un aparat de aer conditionat cu un design modern, dotat cu afisaj led pentru a putea vedea mereu temperatura care a fost setata. Acesta se incadreaza in doua clase energetice: clasa A+ pentru racire si clasa A pentru incalzire. Whirlpool AMD 350/1 Sail 9000 BTU poate fi folosit in toate cele patru anotimpuri deoarece este foarte econom.

Datorita tehnologiei Inverter cu care este dotat, acest aparat de aer conditionat este foarte silentios; zgomotul produs de unitatea interioara este de maximum 38 dB in functie de treapta de ventilatie aleasa.

Whirlpool AMD 350/1 Inverter Sail 9000 BTU este dotat cu un sistem de filtrare in 3 pasi fiind dotat cu: filtrul PP care are rolul de a retine impuritatile mari, filtrul de carbon ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute din locuinta dumneavoastra, iar filtrul antibacterian va va oferi un aer cat mai sanatos. Pentru o buna functionare a organismului este foarte important ca aerul sa aiba o calitate cat mai buna.

Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 350/1 Inverter Sail 9000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt Intreg Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 350/1 Inverter Sail 9000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt Unitate Externa Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 350/1 Inverter Sail 9000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt Telecomanda

Functii clasice

Ca orice aparat de aer conditionat, Whirlpool AMD 350/1 Inverter Sail 9000 BTU poate raci sau poate incalzi aerul sau poate fi folosit pe post de ventilator.

Functii speciale

Functia Turbo este destinata tuturor celor care isi doresc sa deschisa aparatul de aer conditionat si, in cel mai scurt timp, temperatura din casa sa ajunga la nivelul celei setate.

Auto restart este o functie importanta in societatea moderna. Daca ai lasat aerul conditionat pornit si intre timp se opreste curentul, nu trebuie sa iti faci griji. In momentul solutionarii, Whirlpool AMD 350/1 Inverter Sail 9000 BTU va porni singur cu setarile anterioare.

Auto Clean ajuta la mentinerea starii de bine. In momentul in care aparatul de aer conditionat este oprit, de la functia de racire se trece la functia de incalzire, uscand vaporizatorul.

Functia Around U este posibila datorita senzorilor cu care este dotata telecomanda. In momentul in care este setata o temperatura, telecomanda trimite catre aparatul de aer conditionat informatii, ajutand la atingerea unei temperaturi unitare.

Functia 1W stand-by ajuta la economisirea energiei electrice oferind posibilitatea de a avea un consum cu pana la 66% mai mic atunci cand aparatul de aer conditionat se afla in stand-by.

Power Save este o alta functie ideala pentru economisirea energiei. Accesand Power Save, temperatura de racire va fi intre 24 si 28 de°C  pentru a asigura confortul optim utilizatorilor, dar si consum redus.

In momentul in care setati programul Night Mode, afisajul de tip led se va inchide, oferindu-va un somn linistit, o temperatura optima, fara lumina lumina led sau zgomot.

De ce recomandam?

Va recomandam Whirlpool AMD 350/1 Inverter Sail 9000 BTU deoarece este dotat cu functii special concepute pentru a va asigura confortul, dar este si econom datorita programelor 1W si Power Save.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here