Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 027 Inverter

0
805
Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 025

Whirlpool AMD 027 este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 2400 btu ce poate asigura confortul termic din apartamentul dumneavoastra. Chiar si in conditii meteo extreme, noul aparat de la Whirlpool ofera o racire placuta pe intreaga perioada de functionare. Produsul se evidentiaza cu noua tehnologie de la Whirlpool, Al 6-lea Simt. Aceasta permite ca senzorul unitatii interne sa detecteze temperatura aerului din camera si sa decida combinatia ideala de functii: racire, incalzire, sau doar ventilare si uscare astfel ca dumneavoastra sa simtiti maximum de confort dorit.

Detalii tehnice Whirlpool AMD 027 Inverter

Cu un design placut, unitatea interna de culoare alba, avand dimensiunile 1070 x 315 x 225 mm si o greutate de 8,5kg, este prevazuta cu un afisaj led ce permite vizualizarea setarilor realizate cu ajutorul telecomenzii. Impreuna cu unitatea exterioara (885 x 795 x 366 mm, 58,2kg) aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 027, are o putere consumata la racire de 2050W si o putere consumata la incalzire de 1880W.

Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 025 InverterTelecomanda Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 025 Inverter

Tehnologia Inverter folosita controleaza viteza motorului si face ca aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 027 sa consume mai putina energie electrica, sa fie predispus mai putin la defectiuni si sa fie mult mai silentios decat aparatele clasice. Cu ajutorul filtrului Hepa puteti asigura curatenia si prospetimea aerului din camera dumneavoastra. Filtrul de inalta densitate filtreaza eficient, eliminand polenul, praful si bacteriile din aer.

Aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 027 se distinge printr-o serie de funcții inteligente, precum:

  • Functia Sleep Mode controlează viteza de ventilare și operează o ușoara creștere sau descreștere a temperaturii în funcție de setări. Aceasta opțiune rulează pe durata a 8 ore și a fost construita pentru a oferi maximul de confort pe timpul somnului.
  • Funcția Jet este o metoda rapida de răcire disponibila la toate aparatele de aer condiționat split, se activează ușor cu ajutorul butonului de pe telecomanda unității setează aplicația pentru o funcționare la viteza mare de ventilație și răcește încăperea automat la 18 grade, indiferent de temperatura setata anterior.

Toate modelele de aer condiționat Whirlpool au funcția Auto-restart ce permite repornirea aparatului după o cădere de tensiune sau scoatere accidentala din priza, la ultimele setări.

Puncte slabe

Dacă distanța dintre unitatea internă și unitatea externă este mai mică de 2m, putem găsi un punct slab al acestui produs, și anume lipsa kitului de instalare. Dacă distanța dintre cele două unități este mai mare de 2m, va trebui să achiziționăm elementele de legătură deoarece kiturile asigura legătura până în 2-3m.

Concluzii

Având în vedere raportul preț calitate, recomandam aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 027, 2400 btu, însa în funcție de necesități și buget alocat, puteți achiziționa și alte produse din gama Whirlpool. Vezi oferta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here