Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 019 Inverter, 12000 BTU

0
740
Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 019 Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare

Aparatul de aer conditionat imbunatateste nivelul confortului din fiecare casa. Cei de la Whirlpool propun un aparat de aer dotat cu al saselea simt. Aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 019 Inverter, 12000 BTU, Clasa A+ cu al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon si dezumidificare va sti care sunt nevoile dumneavoastra in functie de temperatura din camera.

Caracteristici generale

Compresorul este o componenta importanta a aparatului de aer conditionat deoarece influenteaza calitatea aerului racit, cantitatea sa dar si rezistenta acestuia in timp.

Dotat cu tehnologia de tip Inverter care controleaza numarul de rotatii ale compresorului, acesta este un aparat silentios( zgomotul produs este de doar 40 dB) ce se incadreaza in clasa energetica A+ pentru functia de racire si in clasa energetica A pentru functia de incalzire. Clasa energetica a aparatelor electrocasnice este foarte importanta in primul rand pentru factura de la curentul electric.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 019 Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon este de tip mono split, fiind necesara o unitate exterioara pentru fiecare unitate interioara.

Unitatea interioara cantareste 8 kg si are dimensiunile 818 x 270 x 217.

Filtrul inovator

Filtrul de tip HD retine pana la 90% din particulele de praf, iar filtrul de carbon retine mirosurile neplacute astfel incat aerul respirat este mult imbunatatit. Filtrul prezinta functia de Auto Clean curatandu-se automat.

Functii generale

Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 019 Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, DezumidificareCa toate aparatele de aer conditionat prezinta functiile generale de Incalzire, Racire, Ventilare, Dezumidificare, Auto-restart, Timer, Sleep/Night Mode, dar al saselea simt este o functie cu totul si cu totul speciala.

Functia de dezumidificare

Functia de dezumidificare porneste automat daca umiditatea aerului din incapere a crescut. Aceasta functie ajuta si imbunatateste calitatea aerului respirat.

 

Functia Timer

Functia Timer este utila atat pentru racirea cat si pentru incalzirea aerului. Aceasta va ofera posibilitatea de a seta intr-un interval de maximum 24 de ore, perioada la care doriti sa porneasca aerul conditionat pentru a gasi in locuinta dumneavoastra temperatura optima.

De asemenea, pot fi setate si orele de pornire sau de oprire ale aerului conditionat cu ajutorul functiei On/Off Timer in cazul in care nu doriti sa lasati aerul conditionat deschis de-a lungul noptii.

Functia Auto Restart

Functia Auto Restart este cea care va permite sa nu va faceti griji in momentul in care este o cadere de tensiune sau se opreste curentul. Aparatul de aer conditionat va reporni in momentul remedierii problemei la setarile anterioare.

Functia Sleep/Night Mode

Functia Sleep/Night Mode este ideala pentru cei care vor sa aiba un somn linistit. Aparatul de aer conditionat este silentios, mentinand o temperatura optima pe timpul noptii.  Fiind dotat cu al saselea simt, aparatul de aer conditionat este special conceput pentru a tine pasul cu schimbarile care se produc noaptea in metabolismul corpului uman. Functia Sleep/ Night Mode permite economisirea energiei deoarece temperature setata creste cu 1 ° C la fiecare o ora dupa selectarea programului, pana la 2 ° C la fiecare doua ore pentru a asigura confortul in timpul somnului.

De ce il recomandam?

Aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 019 Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon este ideal deoarece seteaza automat una dintre functiile de ventilare, racire sau dezumidificare in functie de temperatura din camera.

Ventilatorul cu 3 trepte, alaturi de functia 4D Air Inlet ajuta la o racire rapida a aerului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here