Aparat de aer conditionat Vortex VAI-T09LCSV Inverter – pareri si review

0
719

Racoriti-va in zilele caniculare de vara cu aparatul de aer conditionat Vortex VAI-T09LCSV. Vortex nu este un brand foarte cunoscut, dar ofera insa aparate de calitate buna, fara a le incarca foarte mult cu functii pretentioase.La un pret foarte bun, modelul reuseste sa ocupe un loc in randul celor mai atractive pentru bugete reduse, fara a scadea din utilitate.

Caracteristici generale

Unitatea interioara este alba cu linii simple, iar pe centru se afla un afisaj ascuns cu Led, ce indica temperatura, programul folosit si alte functii.Dimensiunile sale sunt acceptabile de 770mm x240mm x180mm, si o greutate de 8kg.Nivelul de zgomot la interior este de 51dB, ceea ce inseamna ca este un nivel mediu. Unitatea exterioara este de culoare alb, cu dimensiunile de 700mm x552mm x256mm, si o greutate de 26kg. Aparatul are o capacitate excelenta de modificare a temperaturii in incaperea in care este montat , acesta atingand pana la 9000BTU,asta inseamna ca raceste o suprafata de 25mp, perfect pentru un apartament de 2 camere.

Tehnologia avansata Inverter ofera cele mai eficiente solutii de racire si incalzire,garantand in acelasi timp o functionare silentioasa si eficienta din punct de vedere energetic.

Clasa energetica a apartului de aer conditionat Vortex VAI-T09LCSV


Clasa energetica de racire este A++
, cu un consum nominal la racire de 730W, iar clasa incalzita A+, cu un consum nominal la incalzire de 600W. Performanta energetica a aparatului este la un nivel foarte redus.Aceasta clasa are un consum de energie foarte mic.

Functii si performante


Functiile de climatizare
ale aparatului sunt cele standard: racire, incalzire, ventilatie ,dezumidificare, timer, auto si sleep/mode.

Cu dezumidificare este eliminata umezeala din camera, oferind un mediu confortabil, fara sa porneasca functia de racire.

Timer permite programarea oprirea/pornirea aparatului.

Autocuratarea
este pentru a evita dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiului, aparatul porneste imediat functia de uscare a schimbatorului.

Auto restart in cazul unei pene de curent, functia reporneste aparatul si il seteaza conform ultimelor setari.
In afara de functiile clasice aparatul mai este dotat si cu alte optiuni:Clean, Time Start,Feeling, Strong.
Daca apasati butonul Strong numai in modurile de racire sau incalzire, viteza ventilatorului va creste automat, iar pe ecran va aparea HIGH FAN.Cand este activata aceasta functie se obtine eficienta maxima la racire sau incalzire.

Aparatul poate afisa atat temperatura din incapere cat si temperatura setata de utilizator.Comutarea intre cele doua valori se face prin intermediul butonului Feeling.

Functia Clean
poate fi setata in paralel cu functia Time Start, in acest caz, functia Time Start va incepe dupa ce va termina functia Clean.

Functia Fungusproof
, este un buton ce poate fi observat cu usurinta pe telecomanda, activeaza functia de dezumidificare si anti-mucegai ce face ca ventilatorul intern sa functioneze timp de 3 minute la o viteza mica.Acest aspect duce la uscarea interiorului evaporatorului si prevenirea mucegaiului si implict dezvoltarii a mirosurilor neplacute.

Iti setezi confortul termic asa cum doresti din oricare colt al casei.Telecomanda inclusa in pachet iti permite sa setezi temperatura, viteza, modul de functionare sau programele speciale.Fiecare functie aleasa este afisata pe display-ul cu LED al telecomenzii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here