Aparat de aer condiționat Vortex VAI-A18FC – Bun și Performant

0
696
Aparat de aer condiționat Vortex VAI-A18FC - Bun și Performant

Dacă te gândești să-ți achiziționezi un aparat de aer condiționat Vortex VAI-A18FC, tot ce putem să-ți spunem este că, capacitatea BTU pe care acesta o are, împreună cu designul modern și rafinat te vor face să iei cea mai corectă decizie, și anume aceea de a-l cumpăra.

Caracteristici generale

Vortex VAI-A18FC este un aparat de aer condiționat de tip split, dotat cu suficiente funcții care să vă facă să treceți peste prețul deloc mic al acestui produs.

Unitatea interioară cântărește 12 kilograme, măsoară 900 x 310 x 225 și poate provoca un zgomot de maxim 58 db. Unitatea interioară este de culoare albă, fapt pentru care aceasta va arata bine în orice cameră / birou în care va sta.

Unitatea exterioară este de culoare albă, cântărește 40 de kilograme, măsoară 802 x 535 x 298 și poate provoca un zgomot de maxim 58 db.

Aparatul de aer condiționat Vortex VAI-A18FC este dotat cu un compresor Hitachi, acesta mărind puterea aerului condiționat și totodată făcându-l mult mai eficient cu ajutorul unui magnet ce generează o rotație fără atingeri.

Filtrul HD pe care aparatul îl are este unul de ultimă generație, motiv pentru care acesta reușește să ofere un aer curat, fără particule de praf sau microbi care îți pot pune starea de sănătate în pericol.

Clasa energetică aparat de aer condiționat Vortex VAI-A18FC

Aparatul de aer condiționat Vortex VAI-A18FC face parte din două clase energetice. Acesta aparține clasei A++ pentru răcire și clasei A+ pentru încălzire. Motiv pentru care tindem să credem că factura de la curent nu va reprezenta o problemă pentru dumneavoastră. Clasele A++ și A+ fiind foarte bine cunoscute drept niște clase econome.

Aparat de aer condiționat Vortex VAI-A18FC - Bun și Performant (2) Aparat de aer condiționat Vortex VAI-A18FC - Bun și Performant (3)

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Vortex VAI-A18FC

Având în vedere prețul pe care acest aparat de aer condițional îl are, este de la sine înțeles că și funcțiile pe care acesta le deține vor fi pe măsură.

Cei 18.000 de BTU pe care aparatul îi are vă asigură că acesta este în stare să răcească / încălzească o încăpere de 40mp fără absolut nici o problemă.

Aparatul mai beneficiază de tehnologie de tip Inverter. Această tehnologie oferindu-i aparatului o eficiență foarte bună și totodată un consum redus de energie. Această tehnologie vă mai poate asigura un somn liniștitor cu aparatul de aer condiționat deschis.

Funcția Sleep / Night are rolul de a crește / scade temperatura în primele ore de somn, ca mai apoi să o mențină așa timp de 6 ore, toate acestea se realizează pentru a vă putea bucura de un somn cât mai liniștitor și pentru a economisi energie.

Funcția Clean își va face simțită prezența atunci când umiditatea din cameră va crește. Chiar dacă aparatul este închis, ventilatorul va porni și acesta se va asigura că încăperea în care este montat va rămâne uscată și curată.

Aparatul mai are și o funcție de dezumidificare, aceasta fiind foarte utilă în zilele de cuptor ale verii. Această funcție are scopul de a usca interiorul evaporatorului pentru a preveni mucegăirea acestuia.

Concluzii

Dacă bugetul dumneavoastră este destul de ridicat încât să vă permiteți un asemenea aparat, noi vă încurajăm să îl achiziționați.

Spunem asta deoarece:

  • Are o capacitate BTU impresionanta
  • Clasele de energie pe care acesta le are sunt performante
  • Funcțiile deținute de către acesta sunt într-un număr foarte mare și foarte folositoare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here