Aparat de aer condiționat Vortex VAI-A12FJ Inverter – Impresii

0
1211
Aparat de aer condiționat Vortex VAI-A12FJ Inverter - Impresii

Dorești să cumperi un aparat de aer condiționat Vortex VAI-A12FJ Inverter, 12000 BTU? Acesta este foarte econom, potrivit pentru încăperi mari și accesibil în același timp.

Ești în căutarea unui aparat de aer condiționat care să îți asigure confortul vara asta? Din fericire, există soluții și pentru bugete mai mici, dacă vrei să te relaxezi fără probleme și fără a cheltui prea mulți bani.

Caracteristici generale

Aparatul este format din două componente de bază: o parte care se montează în interior și alta care se montează în exteriorul locuinței. Unitatea interioară măsoară 750 x 285 x 200 mm, are doar 8,5 kg, fiind mai ușoară decât multe alte modele asemănătoare, și poate emite un sunet maxim de 51 dB, destul de scăzut pentru a nu vă deranja. Unitatea exterioară are dimensiunile de 720 x 540 x 260 mm, o greutate de 27,5 kg și produce un zgomot ce poate ajunge până la 59 dB, care nu vă va deranja vecinii. Unitatea interioară este neagră, iar cea exterioară albă.

Capacitatea de răcire a aparatului este de 12000 BTU, fiind recomandat montajul său în camere spațioase, cu suprafața între 24 și 35 mp.

Acest aparat de aer condiționat Vortex VAI-A12FJ Inverter, 12000 BTU are kit de instalare inclus, ecran LCD pentru afișarea informațiilor importante și include în pachet și o telecomandă pentru controlul de la distanță.

Aparat de aer condiționat Vortex VAI-A12FJ Inverter - Impresii (2) Aparat de aer condiționat Vortex VAI-A12FJ Inverter - Impresii (3)

Clasa energetică aparat de aer condiționat Vortex VAI-A12FJ Inverter

Aparatul face parte din clasa energetică A++, una dintre cele mai eficiente clase când vine vorba de economisirea energiei electrice, a doua ca eficiență după A+++. Astfel, vă puteți asigura că factura la curent nu vă va face să scoateți prea mulți bani din buzunar.

La încălzire, puterea consumată este de 970 W, în timp ce la răcire aparatul consumă 1090 W.

Funcții și performanțe

Acest aparat de aer condiționat Vortex VAI-A12FJ Inverter, 12000 BTU nu dispune de foarte multe funcții suplimentare, însă cele incluse și care sunt considerate de bază sunt suficiente pentru a vă oferi mereu un aer răcoritor și curat.

Funcția dezumidificare este cea care se ocupă cu aducerea umidității din aer la un nivel optim, protejându-vă de numeroase boli respiratorii și de disconfort.

Cu ajutorul modului Timer, veți putea oricând programa pornirea sau oprirea aparatului, pentru următoarele 24 de ore.

O altă funcție deosebit de utilă este Autorestart, care are rolul de a reporni aparatul de aer condiționat în eventualitatea unei întreruperi a curentului electric. Astfel, nu trebuie să aveți grija repornirii sale manuale și nici nu veți fi luat prin surprindere de nefuncționarea acestuia.

Funcția Sleep mode este cea care ajustează în mod automat temperatura pe timpul nopții, pentru un somn mai confortabil.

Funcția Fungusproof este controlată prin telecomandă și asigură evitarea formării de mucegai sau bacterii în interiorul aparatului, prin funcționarea suplimentară a ventilatorului, chiar și după oprirea apratului, pentru încă 3 minute.

Nu putea lipsi nici funcția Strong, folosită pentru a aduce încăperea la temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil.

Cui recomandăm un aparat de aer condiționat Vortex VAI-A12FJ Inverter, 12000 BTU?

Acest aparat este ideal pentru oricine își dorește o soluție accesibilă la temperaturile extreme de afară, pe timp de iarnă sau vară, dar care nu are nevoie de tehnologii suplimentare cum ar fi compatibilitatea WiFi, ci pune accentul pe performanță și economie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here